Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mleczna ona

Najlepszy lakier o odcieniu mleczym-bezowym

Polecane posty

Gość Mleczna ona

taki,zeby pazurki mialy lekki kolorek ale widoczny.Probowalam juz wielu ale zaden :(

Gość Najlepszy dla mnie jest
inglot 82

Gość ale masz problem..............
Maybelline Iron strong odcień french manicure, Rimmel do frenchu, WSZYSTKIE do franchu:)

Tak, ale nie wszystkie lakiery do frencha dają widoczny kolor, na ogół są to bardzo delikatne odcienie. Mi odpowiadałm lakier biały (nie do końcówek rzecz jasna) Astora, po dwóch warstwach miałam na paznokciach wyraźny kolorek kosci słoniowej.

Gość inglot niszczy paznokcie
jest do niczego.............

Gość ulaaaaa
a ile kosztuje ten inglot?

Gość Dla mnie*
Najleprzy jest lakier z Zeptera. Niedrogi a swietnie sie rozprowadza. I nie zeschnie sie w sloiczku nawet po roku uzywania. Kosztuje TYLKO 32zl.:)

Gość Dla mnie*
Mialam inglota i nie umywa sie wogole.

Gość Inglot kosztuje jakieś 14zł
ale jakość jest tragiczna. Po dłużyszm używaniu rozdwajaja się paznokcie, sa żółte, wyschnięte i zniszczone. Szybko wysycha w butelce. Przy ciemnych odcieniach barwi płytke paznokcia... Już wolę 100razy bardziej Maybelline, chociaz to też tania i gówniana firma. Ale lakiery akurat maja takie same jak Loreal- dobre. Iron Strong mam dziś na paznokciach trzeci dzień- ciemny odcień. Pięknie błyszczy i nie tylko nie odprysnął, ale w ogóle nawet nie starł się na końcówkach w żadnym miejscu! Paznokcie sa jak świeżo pomalowane. I dobre są lakiery Loreal, Isa Dora, Bourjois Ver Vernish, no i Chanel oraz Estee Lauder, ale to już wyższa półka:)