Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ASIA.M

jak zapomniec?

Polecane posty

Gość ASIA.M

kocham chlopaka ale nie chce już o nim myślec,chce zapomniec!!!!!!!!!!pomocy!!!!!

Gość Dobry tata
Spojrz na niego i zobaczy jaki brzydki

Gość ja troche tak
wspólczuje ci, to niełatwe, sama jestem w fazie zapominania, minął miesiac.. jeszcze długa droga przede mna.. trzymaj sie.

Gość alizee
włąśnie jak zapomnieć tesh prosze o rade

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
Wyobraź sobie ze sprawił Tobie krzywdę ogromną przez co cierpisz strasznie.Znienawidzisz i juz po sprawie :]

Gość ja troche tak
przede wszystkim zupełnie uciac jakikolwiek kontakt. nie widywac sie. mozna płakac ile sie chce. mozna robic głupie rzeczy, ale on nie moze o tym wiedziec. mozna miec depresje, a nawet trzeba. strate trzeba opłakac. urzadzic prawdziwy pogrzeb. a potem powolutku sie podnosic...

Gość caffedelmar
jak chcesz zapomnieć, to nie pisz o nim, nie mów o nim, nie myśl o nim, nie wspominaj... jak chcesz o nim zapomnieć, jak ten topik bedzie ci go przypominał :P

Gość ASIA.M
ale jak sobie przypomne jak z nim było mi dobrze to to to jest tak trodno juz go nie widze z 8 dni ale myśle onim boshe jak tródno o nim zapomniec!

Gość ja trochę tak
jak mozna nie myslec..? nie wspominac..? trzeba. ale tak jak kogos kto umarł. przepadł na zawsze... płacz jest dobry. wszystko jest dobre co przynosi ulge..

Gość caffedelmar
trzeba się zająć czymkolwiek zeby nie myslec ;P

Gość a jak zapomnieć
gdy widzi się codziennie?

Gość caffedelmar
jak bedzie siedzieć i ryczeć i wspominać i sie za siebie nie weźmie to w końcu zeswiruje, a chodzi o to, by myśleć jak najmniej, żeby dni mijały szybko zeby było łatwiej :P

Gość ASIA.M
ale nawet jak już jestem daleko od niego na drugim końcu polski to zawsze jakoś wlatuje mi do głowy myśl o nim i wtedy zaczynam wariować płacze i chce jak debilka do niego dzwinić tylko poto żeby usłyszeć jego głos!

Gość ja trochę tak
drogi / droga coffedelmat, czy jak ci tam.. po zerwaniu zwiazku człowiek jest w identycznym stanie emocjonalnym jak po smierci kogos bliskiego.. i tak samo sie zachowuje. udawanie twrdziela nic nie da. każda smierc trzeba opłakac, kazda strate odżalowac. wiem co mówie. Mysłenie nie jest czyms na co masz wpływ. mozesz robic milion rzeczy a mysli i tak beda.. dlatego nalezy dac sobie czas. przezyc ten ból do konca. a potem zaczac życ na nowo.

Gość caffedelmar
byś sie postarała kobieto przynajmniej nick skopiwać, bo tak to brak szacunku wykazujesz ignoracja ;P masz mnie za idiotę? chce dobrze wiem, że żeby mnie bolało (inaczej, zeby łatwiej przez to przebrnać) trzeba wypełnić sobie czymś czas, zeby nie siedzieć na wyrze i nie gapic się w ścianę i nie ryczec nieustannie i ciagle wspominać... i nie chodzi o udawanie twardziela... po prostu trzeba sie zajać czyms, co przynajmniej w małym stopniu pozwoli oderwać mysli... CAFFEDELMAR, A NIE CAFFE COś TAM ;p

Gość ja trochę tak
nie mam cie za idiote.:) ale nicku mi sie wiernie kopiowac nie chciało, wybacz uchybienie... nie zrozumiałes o czym pisze. nie chodzi o to zeby siedziec w 4 ścianach. trzeba zyc normalnie, ale na płacz musi byc czas... oj , faceci...

Gość ASIA.M
to wkońcu co mam robić

Gość lunan
asia mam to samo chce dzwonic zbuy go uslyszec,zobaczyc chociaz na chwile... ostatnio zadzwonilam tydzien temu teraz sie powstrzymuje ale tak trudno bo wszystko mi sie nim kojarzy...bedzie ciezko ja proboje juz 3 miesiace wiem ze powinnam zapomniec ale nie mam tyle sily zeby niezdwinic chiociaz...

Gość Dobry tata
Znajdź ładniejszego

Gość caffedelmar
czy ja gdzieś napisałem, ze nie ma płakać, nie ma w ogóle wspominać? kobiety myśla tak pokretnie, ze jak cos się prosto do nich mówi, to nie rozumieją, trzeba pisać szyfrem, zeby zrozumiały... napisałem tylko, że nie moze ciagle siedzieć i mysleć i wspominać, ze musi znaleźć sobie zajecie by wypełnić i czas i mysli, choć w najmniejszym stopniu, a o ten stopnień bedzie już łatwiej i lżej, niz gdyby miała siedziec kołkiem na pupie i rozpamietywac... oj te baby...

Gość ASIA.M
ja usunełam jego numer ale na nic to znam jego numer na pamięć wiec mogłam nie kasować

Gość lunan
jak ja dobrze cie rozumiem....

Gość ASIA.M
ale zmotywowaliście mnie vżebym go olała dzięki wam!!!!!!!!!

Gość lunan
a tak wogole to czemu musisz zapomniec?

Gość ASIA.M
bo ten związek nie miał pszyszłości

Gość agula_pp
zacząć myśleć o innym

Gość lunan
ja wiem ze zapomniec nie latwo wczoraj znowu do niego zadzwonilam...a zarzekalam sie ze juz nigy wiecej....