Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klopot

wanna z hydromasazem

Polecane posty

Gość klopot

zamierzam taka nabyc, chcialam przeznaczyc na to 8000 ale dzis w sklepie uslyszalam, ze zeby byla dobra to trzeba przeznaczyc na nia co najmniej 11000! tysiecy. Czy ktos ma w tym jakies doswiadczenie, moze lepiej w ogole nie kupowac. Prosze o rady posiadaczy takowych cudow, warto czy nie?

Gość ehhhh1212
Spytaj sie Wassermana:classic_cool:

Gość klopot
ok Wasserman, gdyie jestes, pomoz!

Gość hahahahahhahahhaaaa

Gość bidortaa
heh czy za cene wody nie lepiej sobie pojechac do Spa na hydromasaze? przeciez takie cudo to minimum 250 litrow wody zeby wszystkie opcje sie wlaczyly - z kolei super kombajn prysznic zuzywa tez ponad 150 litrow na 2 minuty przyjemnosci i bez recyklingu - nono chyba u was woda bardzo tania - ale sprobuj zadac to samo pytanie na formum Murator

Gość klopot
bidortaa moze i lepiej do spa, ale ja wlasnie takie spa chcialabym miec w domu, cena troche mnie przeraza, ale co tam... jak ktos ma to prosze o podzielenie sie swoimi uwagami pozdrawiam

W łazience, oprócz takiej wanny, konieczna jest kabina prysznicowa W takiej wnnie się nie kąpiemy, by zmywany naskórek, włosy itp nie zatykały dysz. W wannie najważniejsza jest dobrej jakości pompa. Ceny są różne, można za tę cenę kupić, trzeba tylko szukać, bo zdarzają sie promocje, przeceny itp. Co do ilości wody - nie wypowiadam się, każdy umie ocenić to sam, jednak jeśli masz szambo, zastanów się dobrze. pozdrawiam

Gość życzę powodzenia
w czyszczeniu tych dysz :P

Do czyszczenia dysz( jasne, że od czasu do czasu trzeba to robić) służą specjalne płyny :P . Nie robi się tego mechanicznie , tylko chemicznie, życzliwa istoto ;)

Gość te płyny same wpełzają do tych
dysz?

Gość bidortaa
nakretka ma racje - ja jednak podkreslam : koszty utrzymania oraz ilosc razy korzystania :)) - nie wyobrazam sobie zeby w normalnym trybie zycia moglabym siedziec w wannie tego typu - juz 2 czy 3 razy prysznic dziennie pochlania czas i wciaz podkreslam kwestie zuzycia wody -

Gość dama szpinakowa
taka wanna to fajna sprawa , ale uzycie nieodpowiedniej soli czy kapieli moze spowodować kłopot . Nie mowię już o wloskach . myć w niej glowę to tylko nad miską . Czyszczenie dysz też wymaga wprawy i wydziela się przy tym nieprzyjemny zapach :(( przy małych dzieciach nie jest dobrym nabytkiem.

Gość klopot
wanna ma sluzyc tylko do ralaksu-bedziemy mieli do mycia prysznic. Slyszalam, ze sa takie wanny, ktore oczyszczaja sie automatycznie. A jak raz na tydzien poleze w takiej wannie, to juz nie zbiednieje od ubytku wody

Gość gość
hej, a czy ktoś z was ma może wanną podobna do tych www.baseny-wodex.pl/pl/spa/wanny_spa_prywatne ? Jak sprawdza się w waszym domu?

Gość gość
Jak kupowałam swoją wannę w http://www.domeko.com.pl/ to widziałam, że w tym sklepie jest naprawdę spory, fajny wybór. :) Myślę, że znajdziesz taką jaka Cię interesuje, mają dużo modeli w dobrych cenach.

Gość gość
mysle ze jak sie dobrze poszuka to mozna znalezc wanne w nizszej cenie a dobrej jakosci. Sa przeciez promocje itp. Ja ostatnio w tym sklepie http://ceramik.info.pl/ widzialam takie wanny i nie kosztowały 11 tys. a mniej i były znanych firm.

Gość gość
Też mi się marzy taka wanna z hydromasażem ;)

Gość gość
Pewnie są takie po 11 tys ale na pewno też są tańsze. Sprawdź np. w sklepie Martiv. Ja kupowałam tam wannę choć nie tak wypasioną ;).

Gość Grace73
Sprawdź wanny spa PoolsFactory www.landing.poolsfactory.pl Ja jestem bardzo zadowolona!

Gość gość
Ja kupowałam wannę z hydromasażem u Martiv. Jestem z Żyrardowa, ale wiem, że mają też sklep internetowy. Produkt solidnie wykonany i w atrakcyjnej cenie. Polecam