Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Argia

panie w srednim wieku zapraszam do tematow polityczno ekonomicznych

Polecane posty

Gość Argia

Dzien Dobry, pomyslalam ze miloby bylo jakbysmy poruszyli jakis temat dotyczacy naszej nowej sytuacjii w Europie. Jak sie na to zapatrujecie? Czy jest sens myslec ze niedlugo przejdziemy do strefy EURO i kiedy? Chcialabym tez uslyszec jakies opinie na temat uzyskania kredytow w Banku na wykup mieszkania. Mam nadzieje ze kogos zainteresuje ten temat i bedziemy mogli porozmawiac :-)

Gość przecietna kafeteriuszka
nie ma nic o zdradzie,kochankach,cicuchach,kosmetykach ani obciąganiu??nie interesuje mnie taka rozmowa :)

Gość podszywacz forumowy
temat skierowany wlasnie do mnie , co prawda nie jestem kobieta ale mezczyzna i nie wsrednim wieku lecz mlodym ale reszta sie zgadza 🖐️

Gość zyxst
odżegnuję się od polityki! Jak widzę naszą sklonowaną władzę i jej decyzje, wpadam w ostrą depresję. Zdaję sobie sprawę, że ekonomia u nas w dużej mierze zależy od polityki, ale przynajmniej jeszcze narazie bank jest neutralny. I chyba niewielu wie, jak to docenić. Kredyt mieszkaniowy to chyba teraz nie problem przy stwierdzonych i przewidywalnych dochodach. Zawsze optuję za wariantem malejących rat, choć początkowe są wysokie. Ale wynikowo oszczędza się krocie. A na początek może rodzina pomoże?

Gość szkaradna ariadna
Mnie nie interesuje strefa euro ani kredyty. Mnie interesuja powazniejsze tematy:dokąd zmierzasz Polsko,dokąd zmierzasz Europo .i.t.p. :(

Gość Argia
Czy macie jakies doswiadczenie z otrzymywaniem kredytow mieszkaniowych? Jezeli tak to mozecie mi cos o tym opowiedziec? Moze cos polecic? Z gory dziekuje. Druga rzecz czy oplaca sie teraz zamieniac juz zlotowki na inna walute czy jeszcze czekac?

Gość Argia
szkaradna adriano a gdzie myslisz ze zmierza Polska teraz?

Jeszcze poczekać. Sytuacja będzie się klarować im bliżej wyborów, ale to chyba trzeba będzie odczytywać na opak. I im bliżej uchwalenia budżetu - tu trzeba będzie zadziałać ewentualnie błyskawicznie

Gość szkaradna ariadna
Właśnie liczyłam ,że będzie to tu dyskutowane. Natomiast czy będzie euro czy nie to mam nadzieję wszyscy o tym zdecydujemy. Co zaś kredytów się tyczy to nie interesują mnie w ogóle i nawet nie potrafię o nich dyskutować.

Gość euro będzie
dopiero po 2010 ale tez nie wiadomo kiedy mozliwe ze około 2014 i bardzo dobrze tam gdzie wprowadzono euro wszystko podrozało a ludzie chcą powrotu starych walut,wprowadznie euro miało by sens dopiero w przypadku zrównoważonej sytuacji cenowo-ekonomiczno-zarobkowej w całej europie bo inaczej to zawsze bedzie burdel

w Millennium jeszcze jakieś pół roku temu oferta kredytu mieszkaniowego była całkiem przyzwoita. Tylko współpraca z tym bankiem trudna, bo na dołach w tych swoich oddzialikach mają teraz mało wyszkolonych ludzi. Naprzyjmowali dzieciaków za najniższą krajową i się człowiek użera. Ale w większym mieście może się gdzieś uchowała kadra z dawnego Banku Gdańskiego. Wtedy warto rozmawiać

Gość Argia
Dzieki Emma, przepraszam za ignorancje ale nie mieszkam w Polsce i nie jestem tak dobrze zorientowana mimo tego ze czytam gazety etc. Kiedy bedzie uchwalenie budzetu i wybory? Jakie wybory? Jezeli chodzi o kredyty to tu gdzie mieszkam byloby to dla mnie dosc latw ale w Polsce nie. W dodatku mam malo czas bo okolo 2 tygodni.

Gość Argia
Emma a czy wiesz jaki byl procent w Millenium? Czy to sa twoje osobiste doswiadczenia czy wiesz z innych zrodel?

Gość nie ma powodzenia ten nasz top

Gdybym to ja go założył (niestety jestem facetem co mnie samo przez się wyklucza) zaraz zjawiłaby się niejaka Trawnik z asystą pohukiwaczy, żeby mi nazdać za szerzenie spiskowych teorii i kryptokomunizm :D :)

Gość argia
wierny ogrodniku, dlaczego tak myslisz?

Bo tak już bywało - przyciągam rozjuszonych topikowiczów jak psy do słupów, nawet zgłaszali mnie do bana ;) ale dziś jakoś nie mam weny

Gość argia
Jestem pania w srednim wieku wiec zaadresowalam ten topik do takich jak ja ale oczywiscie ze pan jest tez zaproszony do wymiany zdan. Mysle ze ta cala kafeteria jest bardziej bardziej nastawiona nakobiety

Gość argia
Co to jest ban?