Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rety

głupie pytanie

Polecane posty

Gość rety

rzeczywiście będzie głupie, ale odpowiedzi oczekuje poważnej. Mój komputer wydaje dziwne dzwięki..tzn potwornie wyje...dzieje się tak zaraz po włączeniu (i resetowanie nie zawsze pomaga), albo w trakcie używania. Może ktoś mógłby mi powiedzieć, czemu tak jest. Może to jakiś wirus? Ale żadnych innych dziwnych objawów nie przejawia, tylko to wycie, bo inaczej tego nazwać się nie da, jest bardzo wkurwiające

Gość tez tak mialam
mysle ze sie przegrzewa wentylator jest za malo sprawny sciagnij sobei rpogram speed fan i zobacz ile wynosi temp procesora.jesli powyzej 70 stopni to trzeba bedzie wymienic procesor

Gość RER
a mój komp terkotał... polecono mi dokupić dodatkowy wiatraczek

Gość tez tak mialam
spry nie procesro tylko wentylator na procesorze

przeczysc sobie najpierw sprzet - moze zakurzony i dlatego Nie widzac twojego kompa trudno cos powiedziec ale najprawdopodobniej to albo wina wiatraka albo zasilacza

i najlepiej to usun jakies smieci z dysku i przefragmentuj bo pewnie masz smietnik i za duze jest obciazenie procesora i dlatego ci tak robi

Gość oczyscic kompa w srodku
z kucrzu i inszego syfu. Potem sprawdzic efekty, a jak dalej nie pomoze to nowy wiatrak na procesor.

najprawdopodobniej wentylatorek, znajdujący się na karcie graficznej pierdyknął ;P jest najmniejszy, a robi najwięcej hałasu; nie czyść dysku, buczenie kompa nie ma nic wspólnego z pojemnością dysku. Proponuje zaniesienie do serwisu. Lepiej to sprawdzić, bo jak wentylatorek nawala to komp może się przegrzać, a wtedy dojdzie do poważniejszych uszkodzeń.