Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sadzicie

PROBLEMIK

Polecane posty

Gość co o tym sadzicie

czesc mam pytanko, otoz przed chwila napisal do mnie chlopak, ktorego poznalam 2,5 roku temu na dyskotece, flirtowalismy a potem byly pocaunki tu i tam, no wiecie, bylam mloda gowniara:( napisal do mnie "kurwo"! jak myslicie po co napisal? czemu nie sksowal mojego nr? on mi sie nie podoba, nic od niego nie chce! o co mu chodzi?

Gość 1qp10
Ile masz lat, dziecko?

Gość A co Ciebie to obchodzi
:( ?

Gość co o tym sadzicie
jejku mam 20 lat:( a jakie to ma znaczenie? glupio mi teraz strasznie:( nie wiem co mu odpisac, zeby mu dogryzc

Gość co o tym sadzicie
po prostu przykro mi sie stalo:(

Gość ech.........
odpisz mu 'vice versa' nie zrozumie. ale pozna nowy zwrot. a najlpeiej takim cwokom w ogole nie odpisywac. po cholere sie takim bambrem przejmujesz?

Gość co o tym sadzicie
ech.... dzieki! cwok z niego jakich malo! pewnie kolegom rozgadal o tym co robilismy:( jajku ale wstyd:(

Gość Madziuleczka*
a kiedy byly te pocalunki?tez 2 i pol roku temu czy nie dawno?

Gość co o tym sadzicie
ale bylam glupia:(:( dobrze, ze wyroslam na madra dziewczyne i teraz nie pozwalam sie zadnemu dotknac:)

Gość co o tym sadzicie
2,5 roku temu widzielismy sie pierwszy i ostatni raz! potem zeto kontaktu!

Gość Madziuleczka*
no to ja nie wiem.....moze teraz zrobilas to samo z kims innym i on sie dowiedzial?albo moze sie najebal,bawil sie tel.i mu sie przypomnialo o takiej jednej co mu zlamala serducho:), a tylko tyle napial?tylko kurwo?czy cos jeszcze? moze pomylil numer

Gość co o tym sadzicie
nikomu innemu juz tego nie robilam! ot taki blad mlodosci:(:(:( nienawidze za to siebie! no ale coz bylo i czasu nie cofne! nawet nie sadzilam ze ma jeszcze moj nr, bo ja jego juz dawno skasowalam:) najpierw puscil strzale, ja napisalam "ktos ty", a on "robilas mi laske" a ja "snisz" a on "kurwo" moze liczyl ze bede wiedziec kim jest no to ja mu odpisalam "ok" a on "co ok?" a ja mu "vice versa" juz nie pusze - pewnie mysli co to jest vice versa hehehe

Gość ee aa może
zastanawia się czy przypadkiem nie napisał do chłopaka :)

Gość caffedelmar
napisałaś mu 'śnisz' jakbyś nie pamietała o co chodzi, to ci przypomniał w czym rzecz była ;P

Gość co o tym sadzicie
jejku alez faceci sa glupcy i chamscy! on swiety a ja kurwa! co za palant! ja nawet z nikim jeszcze nie spalam! i nie mam zamiaru jeszcze! a on mnie tak nazywa:(

Gość co o tym sadzicie
dea z czego cieszysz? ze mnie:(

Gość ee aa może
mogłaś przecież dać telefon np bratu :D

Gość caffedelmar
się przejmujesz jakby ci na nim zalezalo... a to dawno i nieprawda i nie masz po co rozpamieywc głupka... kobiety to zawsze coś sobie wymyślą, żeby sobie życie pokręcic...

Gość co o tym sadzicie
nie mam brata:( ale sami widzicie jaki z niego idiota! moze jakas laska go wkurzyla i chcial sie na mnie wyzyc! ::( faceci sa piprznieci a buuuuuuuuuuuuuuuuu! wczoraj zerwal ze mna facet, dzis dowiedzialam sie, ze moj przyjeciel mnie oklamuje no i jeszcze ten jełop:(:(:(

Gość co o tym sadzicie
tylko on mieszka dosyc niedaleko mnie, poza tym pech chcial, ze jakis tydzien temu zaczelam prace w miejscowosci, w ktorej mieszka:( jak to rozgada bedzie wstyd:( tak sobie mysle, ze moze on mnie gdzies widzial i temu napisal...

Gość Madziuleczka*
nie przejmuj sie ze rozgada bo nawet pewnie nie wiesz a juz itak jacys gadali .....moze nawet o czyms czego nie bylo,chlopacy w wiekszosci tak zmyslaja wiec rownie dobrze moze powiedziec ze cie przelecial albo cos innego...a po co napisalas snisz?przeciez mu robilas ta laske:)

Gość caffedelmar
myślisz, ze tylko tobie tak napisał? napisał pewnie tak do wszystkich kobiet, jakie zna a ty sie przejmujesz... napił się, albo naćpał, albo po prsotu ma taką naturę, ze do każdego tak pisze... idź już spać i sie nie przejmuj bo główa cie rozboli zupełnie niepotrzebnie...

Gość Madziuleczka*
bez przesady,chyba tak ja nie pocieszysz,wszystkie ktore zna mu nie obciagaly,ale tez tak myslalam jak ty ze pewnie sie napil i mu sie nagle przypomnialo i zaczal pisac glupoty,a moze poprostu mu sie przypomnialo ,zachcialo mu sie z nowu,a wkurzyl sie i napisal"kurwo"bo tak to wyszlo.tak jakby ona wogole nie wiedziala kto to,czyli pomyslal ze musialo byc duuuuzo takich ktorym to robila.

Gość DEA Madziuleczka*
pisala przeciez ze napisala mu:"ktos ty" a on na to"robilas mi laske" a robila chyba tylko jemu to wiedziala ze to on,no chociaz nie jestem pewna czy tylko jemu bo wyszlo jakby nie wiedziala kto to i moze to to go tak wkurzylo.....

Gość co o tym sadzicie
dzieki! macie racje to niedojrzaly gowniarz!

Gość co o tym sadzicie
wiecie co? on mi dzis strzale puscil:O

A skąd wiesz że to ten chłopak z dyskoteki? Też przechowujesz jego numer telefonu?

Gość co o tym sadzicie
napisal mi, ze to on nie mialam jego nr! wieki temu wykasowalam! poza tym jestem wzrokowcem i kojarze takie rzeczy;)