Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UśMIECH prosze

Brak przyjaciółki Warszawianki - ten post jest dla nas

Polecane posty

Gość UśMIECH prosze

witam wszystkie Warszawianki:) jak w temacie...nie macie dobrych fajnych i zaufanych kumpelek?? jesli tak to nie jestescie same:) piszcie smialo:))))))))))))))

Gość hej tez jestem z Wawy
:)moze napisz cos o sobie?tez nie mam kumpelki:(

Gość UśMIECH prosze
hejka;)) cos o sobie:) mila, zwariowana, wesola, wygadana, pyskata i nie daj bzoe wlezc mi na odcisk bo jestem bardzo niemila:)))))))))))))))))))) lubie gadac, zwierzac sie i wogole.ja babeczka:)) nawet dzis mam humorek bo bede widziec sie ze swoim Miskiem:)) pozdrawiam serdecznie;))

Gość miśkaa
ja też jestem z wawki:)

Gość i co dalej
ja rowniez:) dziewczyny moze jakis wieczorek zapoznawczy;) z jakiej dzielnicy?

Gość podawajcie Swój wiek

Gość i co dalej
ja 20:)

Gość miśkaa
ja mam 22latka

Gość UśMIECH prosze
hejka;) ja 21. juz sie balam ze w tym naszym mkochanym meiscie nie ma juz sympatycznych fajnych koebietek tylko same snobki:))))))) ciesze sie ze wpadloyscie:) co amsz na mysli piszac o wieczorku zapoznawczym??:D moze ranek zapoznawczy:)) pozdrawiam:)

Gość i co dalej
hehe mialam na mysli jakies spotkanie przy piwku ;) i babskie nieodlaczne pogaduszki

Gość UśMIECH prosze
HM POMYSL FAJNY ALE JA MYSLE ZE trzebaby sie bylo tutaj troche lepiej zapoznac:) co spowodowqalo ze weszlyscie na ten topik?? tak jak w temacie?>? zalozylam go bo az mnie choelra brala...chlopak w domku-pojechal sobie do siebie:), kiedys kolezanka z ktoras sie kumplowalam tera.z..jakos urwalyusmy kontakt-wolala sprzatac kuchnie niz gadac ze mna no to sorki!! i tak siedzialam i dumalam i wydumalam ze jak zaloze taki post to moze znajdzie sie pare chetnych na pogaduszkI:) moze cos z tego wyjdzie. w koncu net polaczyl wiele par to moze i pomoze stworzyc zgrana paczke kumpelek:)) chcialabym poznac kogos szczerego, uczciwego-taka ktora szanowalaby inne osoby i sama siebie:) boze..jak oglsozenie;) koncze;)

Gość i co dalej
ej no co ;) ja juz kiedys zalozylam podobny ale jakos nie mial powodzenia, bardzo podoba mi sie pomysl z ta paczka kumpelek :) jak to sie mowi w grupie razniej :) no i w dodatku to stolica to na pewno troszke osob sie zbierze:) ale masz racje ze najpierw trzeba sie tu lepiej poznac,ile nas jest? wogole to spojrz na ten topik http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3284367 moz na wstepie jak masz na imie? Ja Weronika milo mi :)

Gość UśMIECH prosze
nie widzialam tego topiku:) ja tu zbieram same babki-na tym mi zalezy:)) facetow nie szukam:) mam jedngo i on mi wystarczy:) mam na imie Magda - mi rowniez milo:) i to najlepiej kolo mojego wieku-bo nie wiem czy tak calkowicie by bylo super jakbym sie zaprzyjanzila z 40 letnia mtka 4 dzieci...chyuba nasze tematy by sie rozhcodzily;) ja chce poznac mlode 20 jak ja:) bo zycie przed nami:) zaczynam brzmiec jakbym szukala partnerki:)) to nie to...czasem poprostu strasznie mi brakuje takiej dobrej kumpeli. mialam dola-klotnia i nie mialam z kim pogadac...czasem to takie smutne:( mam rodzine, faceta ale ebz tej kumpeli i mozliwosci wygadnaia czuje sie taka samotna...tez tak masz? bo mzoe to tylko ja tak cierpie? kolezanki jakeis tam mam ale po LO drogi sie rozeszly. dlatego szukam na neutralnym gruncie-moze cos wyjdzie z tego:))

Gość i co dalej

Gość i co dalej
oj wcisnelo mi sie za szybko no wiec widze ze z wiekiem to sie dogralysmy:) ja tez 20 latek mam co do facetow to jestem za;) ja tez juz nie szukam :) ale to prawda ja jestem w podobnej sytuacji,kolezanki sa ale jak przychodzi co do czego jak mam jakis problem to jakos kazda ma lepsze zajecia na glowie:] dlatego ciezko nazwac te relacje przyjaznia a wlasnie tego mi brakuje z jakiej jestes dzielnicy Madziu?ja ursynow:)

Gość UśMIECH prosze
ja druga strona wisly - goclaw. a daj spokoj z kolezankami-to jak z rodzina dobrze sie wychodzi na zdjeciu ale zeby ktoras umiala wysluchac i nie olac cie to juz ze swieca szukaj:). moze to glupie ze szukam na necie, ale jest tez druga strona medalu-tu precyzuje kogo chce znalezc i tak jak ty odzywaja sie osoby o podobnych problemach i rozterkach-0wiec cos jednak nas laczy:) mysle ze jakas snobka i jakies lalunie to raczej nie szuakaj tutatj wiec obstawiam ze ejstes mila i zwykla dziewcyzna (jesli obrazilam ta zwykla to sorki), ale wiesz o co chodzi:)) wiem ze towrza sie w ten sposb zgrane paczki-to forma poznawania ludzi-tylko troche inna:))

Gość i co dale
nie no cos Ty chyba zartujesz:) jestem normalna dziewczyna i np wcale nie uwazam ze taki sposob poznawania nowych ludzi jest jakis dziwaczny,choc wiele osob uwaza ze na necie przesiaduja tylko i wylacznie ludzie dziwni,ktorzy sa niesmiali i nie potrafia znalezc znajomych w zyciu realnym,szczerze mowiac milo jestem zaskoczona ze jest tez osoba ktora mysli podobnie jak ja:) i to jeszcze ten sam wiek i miasto wprost idealnie;) moze wejdziemy na temat...np panow;)

Gość mała.20.
cześć dziewczyny :) ja od pażdziernika do czerwca siedzę w warszawie, bo tam studiuje. może urodzona w warszawie nie jestem, ale 10 miesięcy w roku, mieszkania w tym miescie to nie mało :) powiedzcie gdzie studiujecie? jakiej muzyki słuchacie?

Gość i co dalej
ja studiuje prawo na UW a muzyczka...glownie pop nietrawie HH i rocka;)

Gość mała.20.
ja mam na imię Magdalena i teraz będę studiować na 2semestrze na PW inż.środowiska.

Gość mała.20.
studiujecie zaocznie,wieczorowo czy dziennie ?

Gość mała.20.
tzn teraz zacznę drugi rok studiów :)

Gość i co dalej
calineczka a urzadzacie jakies spotkania? mala-ja studiuje zaocznie:)

Gość UśMIECH prosze
ja studiuje na sggw. a co do tamtego top[iku...no fajny ale te 140 pare stron mnie przeraza wiec ja zostane przy swoim:) mnie sie on podoba:)) wiec kto ze mna niech zostaje a kto zdradza..niech nas opusci:D

Gość UśMIECH prosze
zapomnaialm..temat panow:)alez prosze bardzo...brakowalo mi tego strasznieeeeeeee:) no bo ze swoim nie pogadam rpzeciez...:D no to jaki temacik? wyglad panow? chharakter?usmiech...lubie jak facet sie slicznie usmiecha...jakich lubisz facetow??

Gość i co dalej
no szczerze mowiac mnie troszke odstrasza to bo zebym sie wkrecila w towarzystwo to wypadaloby nadrobic te strony..a to trwaloby do nastepngo lata:D madziu to bylo dobre,pogadac ze swoim o facetach:D:D no ale mowie ogolem jaki typ lubisz pod wzgledem fizycznym i charakteru

Gość UśMIECH prosze
hm..i co ja mam napisac..mama faceta wiec ywpadalo by jego rysopis podac... lubie facetow szczerych i cierpliwych, wiedzacych jak postepowac z dziewczyna i najlepiej odczytujacych moje mysli:)) a wyglad...wqysoki, w miare dorbze zbudowany ale nie koniecznie miesniak..taki zeby mial troche cialka...taki moj typ:Di taki naturalny..nieznosze jak facet uzywa wiecej kosmetykow niz ja..zle sie czuje z takim-taka brufna;D a twoj??

Gość i co dalej
oj masz racje z tymi kosmetykami,ja wrecz nie cierpie jak oni uzywaja ten zel na klaki :( ochydztwo,facet to musi byc facet zadne solarium i zadnego koksa tez nie chce,kiedys podobali mi sie tacy lepiej zbudowani goscie koniecznie bruneci i mocno opaleni a teraz to blondyni o wrecz dziecinnej urodzie;) i normalnie zbudowani,nie kreca mnie kolesie ktorzy maja swira na punkcie silownii.... a co do charakteru...moj to wogole odbiega od tego rysopisu ktory zaraz podam:( zreszta moze kiedys jak bedzie okazja opowiem o tym szerzej ;) lubie facetow przede wszystki normalnych takich ktorzy potrafia wyrazac to co czuja...nie skrytych owszem na poczatku to kreci ale na dluzsza mete to meczy:( ja wlasnie to teraz przezywam,nie lubie tez impulsywnych ....