Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrosciala

krosty na pupie

Polecane posty

Gość okrosciala

zaraz zwariuje, już było tak dobrze, prawie ich nie miałam a tu znowu się pojawiły :( krosty na pupie :( Są obrzydliwe :( Szoruje sie mydłem siarkowym i przemywam tonikiem AFRODYTA ADONIS ale czy mi to pomoże? Prosze pomóżcie jak mam sie ich pozbyc... :( to wszystko przez siedzącą prace...

Gość okrosciala
może jakieś maści??

Gość zawsze slyszalam
ze takie krosty robia sie od dupczenia na prawo i lewo z wieloma facetami. ale nie wiem czy to prawda

Gość co za idiotki wrrrrrr
a ty znowu z tą dupą.....

Gość okrosciala
to źle słyszałas

Gość sylka-j
Ja też tak mam , ale od siedzeniq na zimnym. Wystarczy, ze trochę zmarznę, usiądę na murku i gotowe. Ja też się z tym ęczę , smaruję czym się da, ale i tak to wraca .... niestety mam bardzo wrażliwą pupe i nic na to nie poradzę. I nie ma to żadnego związku z dupczeniem ... zapewniam.

Gość nie ma rady
na takie krosty... Mam je już kilkanaście lat. Próbowałam wszystkiego. Strasznie się mojej dupy wstydzę. CZasem mi się udaje, .ze jest tylko jedna albo dwie. Ale po tych, co zniknęły też pozostają małe blizny. Myślę, że należy się powiesić.

Gość beya
Moze macie jakies domowe sposoby zeby to usunac?

czasem maść nagietkowa pomaga... generalnie mam wrażenie że dużo zależy od autosugestii. byłam u dermatologa - przepisał mi primafucort, mecortolon. na początku nawet pomagało (smarowałam primafucortem generalnie, to drugie było chyba na blizny..) ale teraz jest różnie.. więc sama nie wiem i również mam tego dość :-( myślałam, że może gdy skóra będzie bardziej sucha to zniknie wszystko ale spirytus salicylowy też nie dał rady... skóra była bardziej podatna na podrażnienia. zaczęłam natłuszczać i myślę że jest lepiej, ale np. po depilacji jest strasznie... :-/ mam te krosty tak na zgięciu (między pośladkami a udami) i mam wrażenie że to strasznie widać na basenie i w ogóle mam dosyć tego szorstkiego uczucia! dermatolog powiedział że mam odrzucić dopasowane rzeczy i nie podrażniać skóry... łatwo mówić...