Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochanica Francuza

znowu o solarium...poradźcie!!!

Polecane posty

Gość Kochanica Francuza

Temat ten kieruję do wszystkich "obytych" w solarium dziewczyn. Otóż za miesiąc wychodzę za mąż i chcialabym się ładnie i równo opalić żeby dobrze wyglądać w sukni ślubnej. Moje pytanie brzmi: co ile mam chodzić do solarium, na jak długo, od ilu minut zaczynać i ile zwiększać czas by przez ten miesiąc się fajnie na brązowo opalić, bez schodzącej skóry, oraz innych niespodzianek?? cere mam chyba jasną ale opalam się na brązowo. w tej chwili jestem już troche opalona ale z dnia na dzień blednę...nigdy nie opalalam się w solarium i będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

Gość Pani dobra rada
Musisz zapytac Sabinki.

Gość Kochanica Francuza
dzięki, ale chodzi mi o bardziej NATURALNA opalenizne

Gość Kochanica Francuza
Dzięki za wyczerpującą odpowiedź:) Co za nick:D Może ktoś jeszcze się wypowie?...

Ja chodziłam w zeszłym roku na solarium z tego samego powodu co ty ale mnie generalnie słabo opala i słońce i solarka. Zaczęłam 2 miesiące przed. Wszystko zależy jakie są lampy mocne bo nowe to bardziej spiekają. Polecam mocne bo masz mało czasu.Zacznij od 4-6 min. i ocenisz jakie są efekty - czy nie za mocno. Jeśli będziesz miała jakieś podrażnienia to odczekaj jak złagodnieją a ja nie to za 2-3 dni idź ponownie. Ja bym radziła ci chodzić co 2-3 dni na 6-8 min aż się opalisz a potem żadziej. Przed ślubem też w piątek. A tak w ogóle to zapytaj obsługi na solarium jakie mają lampy i na ile wchodzić. Jak nowe to sprawdż 1 raz i jak będzie efekt to wykup sobie karnet. I facet też powinien choć trochę się opalić, żeby nie było między wami dużej różnicy. :-) Powodzenia

Gość Kochanica Francuza
Ehhh, facet na szczęście śniady i to bez solarium:) widzę że muszę się powaznie zaangażować w to opalanie bo nie wiedziałam że to aż tak skomplikowana sprawa :D

Gość dfgdfghfhfg
a nie lepiej prysznic opalajacy? nie niszczy skory, wybierasz czy chcesz byc lekko, srednio czy mocno opalona, wszystko na bazie naturalnych skladnikow, efekt ladny;]

Gość Kochanica Francuza
a ile kosztuje ten prysznic samoopalajacy?