Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kruszynkaaa

PLAMIENIA I UPŁAWY...

Polecane posty

witam! chcialam sie zapytac o to co moze być powodem tego iz juz od 3 cykli na tydzien przed okresem pojawiaja się u mnie plamienia :( nie mam zielonego pojecia o co chodzi... nic mnie nie boli ani nic mi nie dolega!! miesiaczke mam dostac w poniedzialek a juz dzisiaj pojawily sie brazowawe plamienia, tj na 6 dni przed okresem :( zeby cos zdiagnozować...to moze dodam ze mam od 3 lat stałego partnera, we wrzesniu 2005 odstawilam rigevidon ktory zazywalam przez 1,5 roku i po badaniu ginekologicznym wszystko wrocilo do normy! Juz prawie rok moj organizm naturalnie funkcjonuje, miesiaczki mam nieregularne od 17-32 dni ale przewazaja 29 dniowe cykle, pierwszy dzien miesiaczki jest strasznie bolesny!! nigdy wczesniej takich uplawow nie mialam!

Gość brookee
slyszalam ze niektore babki pzred okresem moga miec uplawy i ze to nic zlego, moja kol tak ma i zyje:)

Gość brum......brum......
Ja tez tak mam, mimo że od roku nie biore anty i też zaczęłam sie tym niepokoić. Byc może to zbyt mały poziom progesteronu w drugiej fazie cyklu. Troche się boję,że tymi hormonami rozregulowałam sobie organizm, bo wczesniej tak nie miałam.