Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sua_spote

Przyjemne! niespodzianki dla partnera

Polecane posty

Gość Craz_y
ooo fajnie; ostatnio jechaliśmyskuterem i kazałam mu sie zatrzymać, pocałowałam go namiętnie i pojechaliśmy dalej, za parę metrów znów kazałam mu stanąć i znów pocałunek i tak jeszcze raz - był taki ucieszony!!!!

Gość prolaktyna
- wysyłam mu czesto sms o tresci " :* " - jest fanatykiem czekolady wiec czasem (czyt. czesto ;) ) cos sie w torebce znajduje ;) - czasem nie zakładam bielizny :P - "dobrze" w samochodzie juz było z tego co widziałam :D jak sobie jeszcze cos przypomne to dopiesze - i z checia czytam wasze propozycje (przypomnienie w tel i karteczka w portfelu mysle ze z powodzeniem bedzie u mnie wykorzystwana ) :)

Gość Craz_y
popieram - przydałoby się

Gość prolaktyna
aaa.. z tym całowaniem to juz zapomniałam, bo u Nas to standart (cala droge ptrafie mu wisiec na szyji.. albo głaskac po karku no i dawac buziaki tu i owdzie :) )

Gość prolaktyna
standarD

Gość Craz_y
może jeszcze coś odlotowego

Gość beznickaaa
w jego urodziny przewiązałam się kokardą (oczywiście byłam nago) i dałam mu siebie jako prezent :)

Gość Craz_y
jak słodkoooooo

Gość niecodzienny atak w kinie
brak bielizny (działa baardzo) dekolt z wisiorem (wtedy apetycznie podobno wyglądamy):) o Kochanie coś masz w kąciku ust, po co Ci serwetka;);)

Gość beznickaaa
dobre :D

Gość beznickaaa
a jakie niespodzianki robią Wam faceci? :)

Gość pewnie żadnych im nie robią
po co się wysilać jak baby same za nimi latają...

Gość Craz_y
widze tu jakąs feministkę

Gość prolaktyna
jak nie było mnie tydzien to przyjechał do mnie o godz. 23 kochalismy sie nad rzeka.. tyle ze miał 100 km do domu i na 6 do pracy (w domu był po 5 rano :D )

Gość beznickaaa
robienie miłych niespodzianek a latanie za kimś to dwie różne sprawy

Gość Craz_y
właśnie - beznicka - popieram

Gość pikantny sms
w stylu Kochanie mam gotuję dla Ciebie coś co lubisz tylko...w pończochach":D:D:D motywacja do szybkiego powrotu z pracy:D:D

Gość dostałam
prezent : wielkie pudło ...wyładowane pomarańczami (7 kg!!) a na dnie małe pudełeczko z moim prezentem:):)

Gość beznickaaa
oki to miłe niespodzianki które pamiętam: - przysyłanie małego bukieciku kwiatów do pracy przez kuriera - przemiłą niespodzianką był pierścionek zaręczynowy który dał mi jako prezent gwiazdkowy, był przy tym uroczo onieśmielony( a nie należy do osób nieśmiałych) - strasznie dumny z siebie kupił mi kiedyś na prezent komplet bielizny :D i pasował idealnie pomyślę jeszcze, bo i on miewa zwariowane pomysły

Gość Craz_y
ale cudnie z tymi pomarańczami!! jak miałam 18 urodziny to chłopak przyjechał do mnie o 5 rano z kwiatami i z prezentem - bielizna cholernie sexi, obudzona wyglądałam strasznie ale było milutko...

Gość beznickaaa
z pomarańczami rewelacja :) to będzie niespodzianka ale z tych śmiesznych. Nie chciałam gdzies iść i droczyliśmy się przez chwilę. Niewiele myśląc przerzucił mnie przez swoje ramię, dał mi klapsa i powiedział: bez dyskusji :D i mnie tak zaniósł

Gość Craz_y
no proszę - faceci też ą kreatywni - czasem (ale tylko czasem;-) baredziej niż my ;-)))

Gość beznickaaa
och największa niespodzianka jaką mi zrobił: kupił mi goldena. Bardzo podobały się nam te psiaki, więc pojechaliśmy do hodowcy. I był tam jeden szczeniaczek sunia, cała biała. Wzięłam ją na chwilę na ręcę a ta mnie chlast jęzorem i jeszcze mnie lekko obsiusiała :D Zakochałam się w tym bąblu. Wróciliśmy do domu, ja ze smutną minką. I następnego dnia wracam z pracy, otwieram drzwi a tu na mnie leci ta kochana biała kulka. Teraz ma 5 lat i oboje ją uwielbiamy :)

Gość Craz_y
o waśnie sobie przypomniałam! sesja fotograficzna - NAGO!!! - oczywiście mężczyzna fotografem....

Gość frajdka
Fajne pomysły, Kobietki :) Z przyziemnych, - dekoracja na kanapce z keczupu w kształcie serduszka, uśmiechu, słoneczka :D. Na urodziny - jego ulubione ciasto wycięte w kształt serducha

Gość wyjechał na delegację
zdecydowanie za długą...wysłałam zdjęcie w seksownej koronkowej bieliźnie kilka dni przed jego przyjazdem...pomysł baaardzo traiony:D:D

Gość uwielbiam szkatułki
a on przez tydzień chodził i szukał dokładniej takiej jaka mnie się podobała:):)

Gość frajdka
podbijam

Gość sua_pote
frajdka co podbijasz?