Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sua_spote

Przyjemne! niespodzianki dla partnera

Polecane posty

Gość KOBIETKI JESZCZEd

Gość helgusia
po przyjściu do domciu, jeszcze przed drzwiami pytam czy jest bardzo głodny i natychmiast nie czekając na odpowiedź zrzucam z siebie co nieco, kończy się tak że nie mamy siły już na inny posiłek... pikantny smsik... masażyk stóp jeśli zasłuży...ale pachnącym olejkiem a ja w seksi bieliźnie...

Gość a mój ex
wycinal mi rzodkiewki ogórki pomidorki ser zólty na kanapkach w ksztalcie serduszek :) i same kanapki tez i tak przez kilka lat dostawalam sniadanko do lozka przynosil mi ciasteczka które sam upiekł z napisem z moim imieniem i serduszkami ale niestety mial inne wady ktirych nie wytrzynalam ale to bylo slodkie i bardzo przyjemnie wspominam :)

Gość Spiderman
ale wam dziewczyny dobrze!!

Gość bartuskowa
moj kiedys nagral mi plytke z roznymi milosnymi piosenkami, mam ja do tej pory choc minelo juz tyle lat i uwielbiam jej sluchac

Gość dobrze tu....
mój chłopak zawsze zostawia mi telefon na noc - szczególnie dba o to, gdy u mnie w domu nikogo nie ma. Zebym spała spokojniej wynajduje mi fajne rzeczy zwiazane z moim przezwiskiem - np. piosenki, które mi potem przerabia i ŚPIEWA!!!! opowiada mi bajki na dobranoc przez telefon:)) i duzo innych.... a ja lubie mu pakowac prezenty w smieszny sposób. kiedys dałam mu taka tube (nalezała do niego, oddawała mu po prostu)z 2 kg cukierków, listem miłosnym, maskotka, która w plecaku miała śmieszne/czułe itp notatki, -jak sie zorientował po pewnym czasie to podobno az usiadł z wrazenia układam mu kołysanki, kiedy wyjeadza na dłuzej i co noc wysyłam mu smsem fragment ;p hmmm na razie tyle pamietam

Gość dobrze tu....
kołysanki na ogół na nute "aaa, kotki 2", ale zawsze (podobno) komiczne

Gość dobrze tu....
podbijam

Gość helgusia
no to hop

Gość Mój maż robi i robil
mi rozne niespodzianki :-D Np. jak bylismy pół roku po slubie, on akurat mial urlop i chcial mi zrobic niespodzianke jak przyjde z pracy więc zrobil pranie ha ha ..., wtedy były pralki Frania więc samo pranie to nie byla taka prosta sprawa :-D Śmiechu bylo co niemiara bo ukrochmalil rowniez moje majtki :-D Przez wszystkie lata zawsze robi mi śniadania i zostawia kartkę na dzień dobry, na której jest coś miłego napisane ... dzisiaj np. "Nie wiem czy mówiłem tobie, że Ciebie kocham?" Przedwczoraj wysłał do mnie pocztą mailowa list erotyczny, a 3 tygodnie temu zrobił kolację przy świecach (chociaż kuchnia nie jest jego mocna stroną) bo mielismy małą rocznicę, o której my tylko wiemy :-D Powiem wam, że robimy sobie często miłe niespodzianki, chociaz jesteśmy i tutaj was zaskoczę ............ 35 lat po ślubie :-D Pozdrawiam i zyczę szczęścia :-D

Gość helgusia
podbijam

Gość indy
gratuluje wcale sie nie dziwie ze jestescie tyle lat po slubie skoro po tylu latach ciagle robicie sobie niespodzianki

zawsze, jak wyjezdzam na dluzej, zostawiam mu w roznych miejscach mieszkania zolte karteczki...z milutkimi tekstami...w szafce, na lodowce, na tv....no i takie \"ukryte\" :) malowanie szminka na lustrze....milusie :) masaze, gorace kapiele....tak, to tez skutkuje :) no i jest lasuchem slodyczowym :)

Gość w góóóóóórę

Gość w góóóóóórę
tak tak tak tak

jeszcze zachecajace sms\'ki, kiedy jest w pracy \"misiaczku...mam na ciebie ochote...OGROMNIASTA...\"

Gość w góóóóóórę
w góóóóóórę

Gość Marika...
Bitą śmietaną w spayu rysuję na jego brzuszku serduszko, a później je zlizuję :) Dałam mu na urodziny szlafrok z napisem na plecach "Mój macho" :P i poduszkę ze swoim zdjęciem,a na niej napis: "Tylko Ty kochanie" :) Czasami dzwonię do niego do pracy i pytam się czy ma dzisiaj ochotę na coś słodkiego do jedzenia...kiedy wraca do domu jestem naga, mam truskawkę w ustach, a piersi polewam sosem czekoladowym :p Robię mu też masaże, ale najczęściej całym swoim ciałem...zupełnie jak w masażu Tajskim :D

Gość Marika...
Bitą śmietaną w spayu rysuję na jego brzuszku serduszko, a później je zlizuję :) Dałam mu na urodziny szlafrok z napisem na plecach "Mój macho" :P i poduszkę ze swoim zdjęciem,a na niej napis: "Tylko Ty kochanie" :) Czasami dzwonię do niego do pracy i pytam się czy ma dzisiaj ochotę na coś słodkiego do jedzenia...kiedy wraca do domu jestem naga, mam truskawkę w ustach, a piersi polewam sosem czekoladowym :p Robię mu też masaże, ale najczęściej całym swoim ciałem...zupełnie jak w masażu Tajskim :D

Gość Marika...

Gość Marika...
77

Gość w góóóóóórę

Gość Marika...
no co pomysły się wam wyczerpały??

Gość he he
Ja Mojego często zachodze od tyłu i wskakuje na niego :D A ostatnio mi zrobił taką niespdziankę, musiał wyjechać na tydzień, pisaliśmy smsy, no i ja dopytuje, kiedy wreszcie wróci, a tu on - będe za 15 minut - a wyjechał za granicę - i co się okazuje - wrócił wcześniej, żeby mi zrobić niespodzianke :D Albo uwielbiam jak nagle znienacka mnie chwyta i gdzieś niesie :D albo całuje mmm.... W ogóle, jest kochany ;)

Gość a mój dziś poszedł
do pracy bez parasola...wszystkie swoje parasole (tzn. dwa) wyniosłam do pracy - zapominam ich zabrać z powrotem - no i dziś rano był w domu tylko jego. Mężnie zostawił go dla mnie cobym nie mokła a sam poszedł w tę pluchę bez parasola... Urocze. Niedawno tez zszedł całe miasto w nocy w poszukiwaniu czynnej apteki bo się rozchorowałam. O smacznych posiłkach, które mi przyrządza codziennie nie wspomnę...Kochany jest :) A żegnając się dziś rano ze mną przed wyjściem do pracy , nazwał mnie swoim kochanym skarbem i "maluszkiem" dołączajac dwa słodkie buziaki :) Jesteśmy ze sobą cztery lata a od 1,5 roku razem mieszkamy. Po takich drobnych gestach poznać miłość :)

Gość a mój dziś poszedł

Gość wżne żeby
a mój się dla mnie zaczął odchudzać w tajemnicy :0 ale i tak wiem, bo nie je słodyczy, a wczesniej pochłaniał je hurtowo

Gość upek
no to naprawde poświecenie:)