Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Nawigacja satelitarna, komputer pokładowy w Nissanie.

Polecane posty

Co mam zrobić, żeby uruchomic nawigację satelitarną? Podobno jakś płyta potrzebana? Czy moge przestroić komputer, żeby wyświetlałw języku polskim (jest opcja angielska, niemiecka, hiszpańska).

Gość a czas nieubłaganie płynie
Na gazeta.pl

Gość matuszko
zamiast paprać się z zestawową nawigacją, która zazwyczaj jest kiepska, lepiej zainwestować w sprawdzony sprzęt, który znów taki drogi nie jest. ja jeżdże na Mio Digiwalker P360 i naprawdę złego słowa nie mogę powiedzieć. wszystko chodzi świetnie. fakt, może i są mocniejsze i wydajniejsze palmtopy, ale sam jestem amatorem póki co i taki układ mi wystarcza :) ja się nie denerwuję, a nawigacja mnie prowadzi tam gdzie trzeba :)

Gość Karimori
zgodzę się. Widziałem produkty Mio w akcji (dwóch kumpli już z tego korzysta) i można spokojnie zainwestować. Proste w obsłudze, ładne wizualnie i co najważniejsze, prowadzą do celu jasnymi i słusznymi wskazówkami. Polecam. Ja zachorowałem na Mio H602 z przemiłym głosem pewnej pani ;)

jaki rok i model zazwyczaj w gps orginalnym co juz w aucie jest jest potrzebna mapa, ktora dostaniesz w serwisie mozna zmienic jezyk, ale to tez w serwisie za grube pieniadze. lepiej szukac kontaktu gdzies na gieldzie, bo tam duzo jest cyberglow co to robia za smieszne pieniadze