Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robić

pomozcie prosze zinterpretowac jego zachowanie.....

Polecane posty

Gość nie wiem co robić

ostatnio moj chłopak zachowuje się dziwnie....nie odpisuje na moje smsy, pisze dziwne rzeczy....ostatnio gdy mu wyrzuciłąm że boli mnie to jak tajemniczo się zachowuje ostatnio napisał mi kilka tak rozbrajających smsów że nie wiedziałam co myśleć. byy pełne miłości, oddania, zapewnień, były piękne, dawno nie pisał mi takich.....dziś natomiast znowu nie odzywa się od rana mimo że mieliśmy sie dziś spotkać.....zagadałam więc pierwsza ale nie odpisał:( nigdy tak nie robił. nie wiem co się dzieje. jest taki inny...tajemniczy....zamkniety wsobie, jakby zmartwiony. nie przychodzi mi do głowy żadnen pomnysł by mógł mieć jakieś kłopoty.... jestem zupełnie zdezorientowana:(

Gość powaznie pytam
czy on czegos nie cpa?

Gość nie kocha cie
facet ja kocha to zrobi wszystko zeby sie spotkac i nigdy nie olewa. Facet to nie kobieta, jak olewa tzn ze olewa, facet nigdy nie gra.

albo faktycznie ma jakiś problemy, albo.....zdradził Cię. Kiedyś też jeden facet zachowywyał się w podobny sposób i potem się okazało, ze zdaradzał

Gość hihihi........................
może po prostu śpi???

Gość Metii
ja mysle ze pewnie poznal inna, byc moze zdradzil albo jeszcze nie, i zastanawia sie co dalej, przy ktorej zostac

Gość caffedelmar
wy macie 'dlaczego meżczyźni kochaja zołzy" tak? to on przedstawia meską interpretację...:P

Gość isabellmarie
własnie;p bo doswiadczenia pokazały mu, ze kochal byl dobry i dostał lanie. Ale czy on nie widzi ze TY to nie taka złza jakie spoptykał/ i ze tobie teraz on wymierza lanie? no wlasnie;0 Napisz mu zołzik, co czytasz? teologie yang:P? hm? widzisz jak tworczo i pieknie moglibyscie spedzic czas:) Moze on sie obawai reala, jak to bedzie, faceci tez to przezywaja, nie tylko panie:)