Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asakals

Co robić żeby on chciał tylko Ciebie?

Polecane posty

Gość asakals

macie jakieś rady, aby facet był ciągle zainteresowany? Jak postępować, aby nie chciał innej? Podobno dobrym sposobem jest sprawienie, aby facet czyuł sie niepewnie, ale jak to zrobić?

Gość glus
nic .....Rzucic kamieniem do wody i wypowiedz zyczeniae

Gość poprostu bądź
zołzą :D to na bank zostanie i będzie chciał TYLKO ciebie :P

Gość asakals
faceci lubia jak sie ich poniewiera? na pewno nie można byc za miłym ,bo i kota mozna zagłaskać na śmierć :)

Gość caffedelmar
nie tyle poniewiera, ile traktuje jak człowieka, a nie jak kotka do zagłaskania... i tu powyzej ktoś mądry napisał: 'na śmierć'

Gość sam wymysliłem
To chyba najgorsze co mozesz zrobic aby czuł sie niepewnie, predzej wtedy bedzie szukał innej hehe

Gość hmmmmm516
Nie lepiej po prostu być sobą ?

Gość jak napisac
trzeba to robic z glowka.....to tak jakbym pokazala cukierka a za chwile go zabrala i schowala za dekolt;) to oczywiscie przenosnia jedynie ale mam na mysli to iz musisz robic tak by facet jadl Ci z reki....dominowac ale w bialych rekawiczach...pokazac ze walczysz o niego ale w taki sposob aby to on musial zabiegac o Twoje wzgledy...suma sumarum-praktyka czyni mistrza :)

Gość isabellmarie
byc sobą, i nie zmieniac się, masz cechy ktore tylko Tobie daje energii, swierzosci, sa jedyne, bo Twoje:)

Gość poprostu bądź
asakals .... nie lubią ale też nie przepadają za miłymi dziewczynkami bo są wtedy pewni dziewczyny że mają ją na 100% więc tracą instynkt łowiecki :P a co za tym idzie nudzą się :o

Gość rockita
nie zanudzac go sobą, miec inne swoje sprawy, spotykac sie z innymi ludzmi, wychodzic bez niego, miec swoje pasje. nie mędzic wciąz płaczliwym głosem, " znowu nie masz dla mnie czasu.............,

Gość poprostu bądź
rockita -> bingo :D

Gość asakals
zastanawiam sie, jak postępować po 6 latach związku,zeby facet nie był znudzony, więc staram się nie doprowadzać do monotonni - ale nie wiem czy nie jest to nieuniknione? :O

Gość Astral
Nic nie mozna zrobic, chociazbysmy sie nie wiem jak starali i jakie sztuczki stosowali, to nigdy nie mamy pewnosci, wiec lepiej po prostu dac sobie spokoj.