Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaSkrawekNieba

Najczulszy sms, który On/Ona napisał/a do Ciebie

Polecane posty

Gość OnaSkrawekNieba

Czasem, gdy nie mamy okazji porozmawiać telefonicznie wysyłamy sobie sms-y, w zaleznosci od nastroju chwili, czasu - są prawdziwymi wyznaniami naszych uczuc, tęsknoty, mysli. Proszę - napisz - czy masz w pamieci tekst, ktorego otrzymanie spowodowało, że na chwile zatrzymał sie czas a Twoje serce i mysli były juz blisko Ukochanego. Czytanie takich czułosci zdecydowanie poprawi nam samopoczucie. Pozdrawiam.

Gość isabellmarie
to prawda:) Ja tak pisałam do Niego- sobą:)

Gość Gola25
Jestes kobieta z moich snow - rozwalil mnie tym...

Gość isabellmarie
oba ładne jesli nawet z pisenki czy wierszyka, ale jesli siegamy po to znak to, ze oddaje to, co mamy w osbie, te emocje:)

kiedyś napisałem z nudów taki wierszyk, potem mi mówiła ze był bardzo słodki :o czasem nie trzeba sie nawet bardzo starac :) niech kamyczek się przykryje po szyje niech się dobrze ukryje w pierzynie bo zimno będzie dzis w nocy więc śpij i zamknij już oczy :) papa 🖐️

Gość isabellmarie
dziwiz sie? okazałes jej czułosc, byo zimno....zatem to wielka troska by ktos ci bliski sercu nie zmarzł:)

Gość sam wymysliłem
"Piszę jak obiecałem, Twoje piekno opisać chciałem, Twój słodki głos, Twoje spojrzenie zdradza, ze postawiłas mnie niedaleko swojego świata. Ja biedny cóż zrobić moge, by chodź na chwile wejść na Twą droge, wysłuchać zawsze, pocieszyć w potrzebie, bo Ty jesteś dla mnie najjaśniejszą gwiazdką na rozświetlonym niebie" Hehehe pamietam cos takiego pisałem do dziewczyny, ktora mi sie podobała i starałem sie o nią, jednak wolała innego bo miał kase, takie życie :-(

Gość z przed chwili
wiem ze nie jest latwo znalezc kogos wymarzonego....kogos kochanego,z kim mozna o wszystkim porozmawiac i czuc go we wszystkich troskach i radosciach ...czasami tego kogos spotyka sie tylko raz w zyciu..wiec badzmy tacy dla siebie ...pragne tego z calego serca...abysmy to byli my wlasnie szok ...jestem zabita

Gość sam wymysliłem
Jak w reklamie Coca Coli wybrała niestety tak jak wiekszosc kobiet hehehe

Gość isabellmarie
16:29 i sam wymysliłes piekne;) tak w coca coli poszła do tego kogo kochała, to byl Pan co kochał rowerki, spacerki:)

Gość sam wymysliłem
Ona wolała pana z samochodem hehe

Gość ale mdła
grafomania :O

Gość isabellmarie
grafomania, lepiej jak to woli niz kase np biznessmen ow. co powiesz na takie młodki 22 lata szukajace oparcia? ohyda:O

Gość o tym aniele piekne
tylko to chyba napisane po zerwaniu?:( chyba mojej tez to wyślę :(

Gość mój napisał
tekst który Marcin mówił do Hanki w M jak Miłość ale i tak się wzruszyłam : Byliśmy na ziemii tylko przez chwilę.. A ja byłem tylko po to,aby Ciebie spotkać... I warto było- Przysięgam!!!

Gość Hanka666
Oh Marcin Kocham cie za ten tekst dam ci dupy !!!

Gość isabellmarie
nie lubie hanki z m jak milosc lepsze to: mojej uli przyszły mąż wysłał urywek piosenki: Urodziłem sie aby kochac cię... meskim glosem spiewae super

Gość dia
Ja mam "w kolekcji" odebanych smsów sporo ładnych. Więc może jeden przykład: "Miłość to niepokój o Twój sen, kiedy deszcz chwytam w dłonie, by nie obudził Cię szelest kropel..." Piękne. I piękne uczucie. Było... A 2 miesiące temu rozstanie. Po 3 latach. Lepiej teraz niż później...

Gość taki jeden esemesik
Nie wiem, czy najczulszy, ale swiezy :) "A ja sie najnormalniej o Ciebie martwilem. Mieszkasz sama, moglas zaslabnac.. Myszeczko, nie jestes mi obojetna.." Drugi po paru minutach: "Dopiero teraz sie uspokoilem. Niewiele brakowalo, a bym przyjechal w nocy. Nie wyobrazam sobie zycia bez Ciebie.." Smsy po tym, jak wieczorem nie odbieralam komorki... (najnormalniej - zasnelam wczesniej niz zwykle :P )

Gość najczulszy
"Niedługo zasnę, przyjdziesz? Albo inaczej poczekaj na mnie, owinę Cię oddechem, pocałunkami uśpię... uśpię? Może później..." Rozczulił mnie potęznie.....

Gość ninkaaaaa
ja dostałam raz jednego pięknego sms-a.... Nie będę go tutaj cytować, bo potem go wyrzuciłam z serca, z pamięci... Ale to był najpiękniejszy sms jaki dostałam od mojego faceta... dokładnie 6 dni później mnie zdradził z inną... i sms stracił cały swój czar...

Gość cocakarola
"Tak bardzo cieszę się,że Ciebie spotkałem....warto było czekać...jestes moją wiarą,nadzieją i siłą....kolorem...jesteś wszystkim co najlepsze,najukochańsze.,najpiękniejsze...." "Kocham Cię...szczęśliwy jestem.Niczego więcej mi nie trzeba...Bez Ciebie nic już nie miałoby sensu-stałaś się częścią mnie" "Tygrysku...tak mi Ciebie brakuje.Twoich oczu,uśmiechu,ciepła dłoni, nóżki zarzuconej" bo gdy jesteśmy razem, rozożeni na łóżku,zarzucam mu swoją nóżkę na jego bioderko "Zabiorę Cię tam,gdzie wszystko jest dobre,gdzie uśmiech nie zniknie ani na moment z Twojej twarzy,gdzie będziesz w pełni szczęśliwa...zabiorę Cię do świata,który sam dla Ciebie stworzę..." "kocham Cię.........juz nie ma przeszłości....zanm Cię od zawsze...zawsze byłaś moja...." "jestes wyjątkowa,jesteś mi przyjacielem,jesteś wazna i sczególna...jesteś taka,bo przy Tobie czuje się jak....przy sobie!!!!" chodziło o to,że czuje przy mnie swobodę.

Gość odswiezam

Gość allllooooooooooooooooooooooooo
ja nie lubie takich smsow:O sa sztuczne i tandetne, no i niemeskie:O

Gość SophiaLoren
taka milosc jest jedna,ty jestes jedna.jestes podwinieta rzesa pod moje powieka,kocham cię! (to byl fragment piosenki PP)

Faceci sa tacy wylewni z uczuciami tylko poprzez sms,a nizeli jakby mieli powidziedzieć to w 4 oczy :)

I co mają znaczyć te \"słowa\" Można nimi manipulować i robić sieczke z mózgu