Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubek-84SAM

trudności ze snem maluszka

Polecane posty

Moja 2,5 miesięczna córeczka często ma kłopoty ze snem podczas dnia. W nocy spi, budzi się raz czasem dwa razy ale jak juz jest dzień to ma kłopot z usnięciem. Często bywa tak, że jak się obudzi o 6 nad ranem zasypia dopiero o 17 czy 18 - pewnie z wyczerpania. Nie wiem co może byc przyczyna. Pediatra mówi: >!!!!! Pomarudzić? Jeżeli 2,5 miesięczne dziecko nie może usnąc przez 12 a czasem i 14 godzin to coś chyba jest nie tak. Bywają dni, że śpi sobie spokojnie, bobawi się w nasladowanie głosów, poogląda wszystko co ją otacza, zje i idzie spać. Ale te dni, w których się męczy nie wiem co robic. Bo gdy maluch jest zmęczony a nie może usnąć robi się bardzo marudny, im bardziej zmęczony brakiem snu tym gorzej znosi to. Czy mam powody do zmartwień?

A może pomoże muzyka relaksacyjna. Ja mojemu synkowi zawsze przy usypiania włączam jedną. Słuchałam jej jeszcze w ciąży. Produkt dostępny jest na CoZaCena –www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.