Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja Toja

Mój kot psika. Co robic?

Polecane posty

Mam małego około 7tygodniowego kotka, mam go prawie od 2tygodni. od tych dwóch tygodni psika, nie wiem czy wczesniej psikał ale pewnie tak. wiecie co to może być?Mieliście może doczynienia z psikaniem u kota?? To jest samiec, je normalnie, biega i sie bawi, wszystko jest wporzadku tylko to psikanie mnie troche niepokoi.

Gość była właścicielka
ja mialam 2 koty i szczerze mowiac jeden zaczal psikac ale nie skonczylo sie to dobrze ... jako malutki kotek byl noszony przez matke i kladziony na zimna podloge ... weterynach powiedzial ze jest chory na taka kocia grype (podobnie jak czlowiek) ... mial antybiotyki itp ... niesstety nie ma juz go wsrod nas ... bardzo sie opslabil swoja choroba ... nie twoj kot moze byc na cos uczulony ... ale lepiej zglos sie do weterynarza ....

a wiesz jak to jest kiedy człowiek psika (czyli swedzi cie nos cos ci sie tam krec i robisz aaaaapsik) to tak samo robi mój kot.

Gość nie piy
Chyba kicha:O

była właścicielko - ale wiesz co tak Ci szczerze powiem nie wiem co to za lekarz dał na grype antybiotyk?? Niestety grypa to ch. wirusowa, a tylko na bakterie działają antybiotyki. Wiem nasi lekarze też ludzi leczą antybiotykami podczas grypy. Chyba trzeba iść z nim do lekarza.

hehe psikanie a kichanie to jest to samo, jedni mówią tak inni tak, ja mówię psikać lepiej brzmi. :D:D wkońcu robisz aaaapsik a nie aaaaakich D:D:D:P:P:P

Gość pędź do weta
to może być koci katar... módl się, żeby nie