Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marakuja

jak przekonac mame

Polecane posty

Gość marakuja

dziewczyny powiedzcie mi jak przekonac mame do tego zeby pozwolila mi wyjechac ze znajomymi na biwak namioty i te sprawy mam dobry kontakt z mama ni oklamalam jej i powiedzilam prawde ze jedziemy z chlopakami a ona ze nie ze zamlod jestem i wogole jak ja przekonac poradzcie cos skradlam nik sorki ale niechcialo mi nic wejsc jestem pierwszy raz tu na forummm

Gość a ja tak mysle
a ile masz lat? Czy mama zna to towarzystwo z którym jedziesz?

Jeśli amma ma do ciebie zaufanie ...To powiec jej że nie zrobisz żadnych głópstw , że jesteś odpowiedzialna itp ...

Gość marakuja
mam 17 lat zna moje kolezanki kolegow nie bardzo

Gość niestety nie ma sie co dziwic
skoro nie zna kolegow. A ty znasz ich dobrze? Wiesz, co im do glowy moze przyjsc? . Najlpepiej w takich wypadkach jest, gdy mamy znaja chlopakow, a jeszce lepiej ich rodzicow i sobie pogadaja. To nie jest glupi pomysl zrobic wspolne spotkanie, przeciez sie nie pogryza, jesli maja wszyscy dobre intencje. Ja puszczalam corke z chlopakami, ktorych znalam, fakt,ze 18letnia , znalam tez ich rodzicow ( matki chlopakow jeszce bardziej to przezywaja, zareczm ci( mam tez syna).

Gość a ja myślę sobie
że powinnaś mamie przedstawić znajomych, z którymi chcesz jechać. Jeśli ich pozna, łatwiej jej będzie podjąć tę decyzję. Wiem, ze to może trochę krępujace, ale mozesz ich po prostu zaprosić do siebie, a mama przy okazji ich pozna.

Gość niestety nie ma sie co dziwic
i pamietaj, ze rodzice to tez ludzie, sama bedziesz mamą , moze nawet szybciej niz myslisz...nie rozwine tematu

Gość kajenima
guanabanakumkwatpersymonasalak :classic_cool: