Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiola33

Czy komuś pomogła dieta orkiszem?

Polecane posty

moja mama udkutecznia tą dietę, piecze chlebek, czuje sie lekko, w zasadzie tak przywykła juz do tego chlebka, ze innego nie moze zjeść:) ale widzę, ża schudła, lepiej się czuje wiec sama sie przymierzam do rozpoczecia takiej diety ;)

Gość ja jem chlebek
orkiszowy i juz po paru dniach czuje sie lzej na zoladku, w jelitach.ma na pewno super dzialanie, kiedys czytaalm artykul ciekawy.

mama jak robi surówki to dosypuje tych zairenek fajne w smaku i naprawde widze po niej ze czuje sie dobrze gotuje tez taka kaszke z jabłkiem kurcze ale to pyszne jest;)

Gość Króliczek...xD
Jak mam być szczera to po niej przytyłam..:(>

Gość Króliczek...xD
Słaba jest.. mi nie pomogła:D

Gość adźejta92
powiem szczerze ze mojej mamie polecił lekarz diete orkiszowa tylko ze jadło sie sam orkisz przez 10 dni i mało kto wytrzymał. moja mama dała rade i schudła 10 kg.. ja stosowałam ja przez 4 dni i 4 kg mniej. Wiec polecam dla osów zawziętych i z silną wolą :D

Gość gość
Mi pomogło zwalczyć przewlekłe infekcje i alergie. Oczywiście potrzeba czasu, efekty przychodzą po paru miesiącach, ale warto moim zdaniem. W sklepie www.tobio.pl jest osobny dział poświęcony tej diecie i można kupić różne produkty w dobrych cenach. Ja tam kupowałam.

Gość Esthera X
orkisz jest dobry tez dla dzieci. ja kupuje kaszki orkiszowe dla moich dzieci, ostatnio trafiłam na orkiszowe kaszki ekologiczne Holle ijestem po prostu zachwycona! swietnie sie rozprowadzaja, tak, ze nie tworza grudek, sa wydajne i dobre w smaku, a dzieci dłuzej pozostaja syte. Supeer!

Gość LutosławskaJ
orkisz jest super! nie tylko dla dorosłych - jesli jest eko to warto go odawać też dzieciom - np z firmy Holle sa kaszki orkiszowe - pychota!:)

Dieta bogata w produkty orkiszowe to jedna z najzdrowszych diet. W produkty warto zaopatrywać się u sprawdzonych sprzedawców. Do takich z pewnością należy firma http://www.diogra.pl. Oferują produkty z ziarna pochodzącego z własnego gospodarstwa rolnego.

Gość Aga

Jeśli szukacie pomocy zajrzyjcie na bloga zbijamywage.pl ::)