Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skypolek

Skaype -co sie stalo z camera ?

Polecane posty

Gość Skypolek

Uzywam Skype od dlugiego czasu ,wszystko bylo ok a dzis zaczelam rozmawiac i nie pojawia mi sie okienko camery . Moja camera dziala ,rozmowcy rowniez a jednak mozemy sie tylko slyszec.Wyglada tak ,jakbysmy w ogole nie mieli camer. Czy ktos dzisiaj tez tak ma ?

Gość ja j ja tez
mam male pytanie gdy ktos mnie slyszy ja ja go nie bo w momencie gdy odbierze tel. to ja slysze tylko szszyyyyyyyyyyyyy to oznacza ze on ma mikrofon do d.....czy to u mnie cos nie tak?? cholera ni mam z kim tego sprawdzic bo rozmawiam tylko z nim:o dzieki

Gość Skypolek
Ja wiem z doswiadczenia ze najlepiej sie rozmawia jak obie osoby rozmawiaja majac sluchawki na uszach.

Gość Skypolek
podnosze

Gość ja j ja tez
no mamy na uszach ale ja go nie slysze:( tylko sz szzzzzzzszzzzzz wkurz mnie to bo mieszka za granicai to jedyny sposob aby go slyszec, tele. za drogie😭

Gość Skypolek
Ja sie slysze idealnie z Polska a dzwonie ze Stanow za to camera nie chce dzialac hahaha to znaczy ogolnie dziala ale Skype ja olewa ,mam nadzieje ze to tylko jednodniowy problem.

Gość ja j ja tez
ja dzwonie do Francji no coz poczekam do soboty znajomy ma kupic nowy mikrofon, tyle jeszcze wytrzymam, co do kamery to niestety mam za wolny internet abym mogla ja uzywac:o szkoda