Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdaaa23

MOKRA WŁOSZKA

Polecane posty

Gość Magdaaa23

czy któraś z was miała zrobioną taką fryzurę, jak długo się trzyma? i na czym polega zrobienie takiej fryzury, ile mniej więcej kosztuje u fryzjera? i czy możecie polecić jakiegoś dobrego fryzjera u kótrego można zrobić tą fryzurę

Gość Magdaaa23
?

Gość 121212121212121
a ciebie odhibernowali po 15 latach????

Gość hehehehehehehehehehehehehe

Gość szczotka do kibla
a co , nie wolno ? każdy ma teraz nosić proste włosy z prostą grzywą ? niech se robi te włoszkę , jak jej się podoba

Proste włosy z grzywą. Wszystkie laski wyglądają tak samo, bo chcą być trendy. Rzygam już tym klubowym stylem.

Gość ja tak samo
mam po prostu tego dość:-oTego,że kazda dziewczyna wyglada tak samo,mam taka sama fryzure,takie same ciuchy,makijaż,buty i torebki:-PWyglądaja jak sklonowane lub sekserowane:-PWiem,ze w Polsce jest moda na blzniaki (buahahah,co widac po naszym rzadzie:-P)ale BEZ PRZESADSY!!!Niech bedzie jakies urozmaicenie,niech kazdy wygląda tak jak chce a nie wszystcy na sile probuje sie do siebie upodobnic aby bron Boze nie wyrózniac sie z tlumu:-(Smutne jest to,ze wPolsce brak jakijkolwiek oryginbalnosc,wszyscy wygladaja tak smao,kazdy boi sie wyrozić:-o