Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaa

zakazana aborcja -cos tu chyba nie gra

Polecane posty

od razu mowie jestem przeciwniczka aborcji ale nurtuje mnie pewna sprawa otoz wszedzie trąbią i huczą o tym ze aborcja to morderswto bo te kilkutygodniowe dziecko to tez czlowiek , ze zabija sie czlowieka i wogole , no dobrze zgadzam sie z tym , no ale dlaczego jak kobieta poroni to dlaczego nie wklada sie tych szcateczek do trumienki i nie robi sie pogrzebu??PRZECIEZ TO JEST CZLOWIEK?? no pytam DLACZEGO?

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI

masz racje, nie myślałam o tym, ale faktycznie, do któregoś tygodnia tak jest,

Gość bo tak wygląda
hipokryzja koscielna.

Gość 184
tez sie zgadzam ze to jest conajmniej dziwne. a jeszcze dziwniejsze ze kaczynski chce kary smierci!!!!!chcociaz zycie to swietosc i nikt nie ma prawa decydowac o zyciu drugiego czlowieka. jak pod kara smierci moze podpisywac sie kosciol?????

u nas jest wszystko pokręcone, a najgorsze jest to, że społeczeństwo samo sobie krzywde zrobiło :( m.in nie idąc na wybory, eh a teraz jest jak jest

Gość pokręcone
Niby aborcja jest morderstwem, ale jak zgwałcona dziewczyna decyduje się usunąć ciążę, to nagle to przestaje być aborcją, a staje się rutynowym zabiegiem.

Gość nic dodac nic ujac
kara smieci, pochowku nienarodzonych nie ma, kobieta nie ma nic sdo gadania Ani w tym logiki, ani serca ani milosci blizniego. Ale mnie juz ten rzad niczym nie zadziwi. Wicepremier A. L., matury... Dom wariatów z Irasiad na strazy.

KIEDYS ZADALAM TE PYTANIE KSIEDZU NA RELIGI , ZMIESZAL SIE TROCHE I POWIEDZIAL ze na zyczenie mozna pochochac no ale czemu to nie jest takie oczywiste?? no przeciez to jest czlowiek a jak czlowiek umiera to go sie chowa jest cala ceremonia stypa i wogole

*pochowac oczywiscie:)

Gość werttt
co do stypy, to dla mnie też paranoja, przecież pogrzeb to coś smutnego, a nie stypa i jeszcze wódka na tej stypie, to też dla mnie nienormalne