Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19181716

umieram z paniki!!! help me*

Polecane posty

Gość 19181716

biore tabletki antykoncepcyjne:) w zeszlym miesiacu mialam brunatne krwawienia zamiast normalnego okresu ale w terminie. w tym miesiecu jest to samo brazowe krwawienia ale w terminie. wspolzylam z moim chlopakiwm ale nie skonczyl we mnie. czy moge byc w cizy? jak nie to co mi jest?? blagam kobiety pomozcie bo umieram z paniki. pozdro;*

Gość Powinnas isc do lekarza
ja miałam ostatni okres własnie taki bardzo skapy i bardziej plamienia takie jak brudne,niz krwawe.Myslałam,ze to okres troche skapy:Onastepny okres trwał jakas godzinke i tez tylko plamienia.Jeszcze przed tym plamieniem zaczełam czuc sie dziwnie,miałam mdłosci,wyostrzył mi sie wech i co najdziwniejsze odrzucało mnie od kawy,która uwielbiałam:OZrobiłam test,wynik pozytywny a potem ciaze potwierdził doktor:):)

Gość 19181716
a tabletki?? przecierz one daja mi 100% pewnosci. ale nie tyje ani nic. to ciaza??

Gość powinnas isc do lekarza
Ja nie moge Ci dac pewnosci,ze to ciaza.Zrób poprostu test albo idz do lekarza.Wtedy bedziesz miec pewnosc:)Po co sie zadreczac;)

Gość 19181716
ale ja sie boje... a jakie sa jeszcze objawy ciazy??

Po 1 : tabletki nie daja 100 % pewnosci ale 98 czy 99,8 % ... i przypadki ciazy sie zdazaja po 2: to nie musi byc ciaza!!!!!!! Pamietaj ze odkad bierzesz tabletki twoj organizm funkcjonuje inaczej .. i to nie sa takie \"prawdziwe\" miesiaczki po 3: przy pigolkach krwawienia robia sie skapsze niz zwykle bywaly, mniej bolesne po 4: jest wieeeeele o objawach ciazy itp. na odpowiednim dziale kafeterii.. Najwazniejsze to nie martwić sie na zapas!! Bo to może tylko pogorszyć sytuacje.Stres może opóznić miesiączke.3mam Kciuki za Ciebie :) 🌻

Gość 19181716
dzieki imbirka;* ja troche panikuje;) ale mam wielka nadzieje ze to nie ciaza bo biore tabletki i chlopak nie skonczyl;) ale i tak panika jest. jeszcze raz dzieki kobiety za odpowiedzi:*

Gość 191817
opo tym plamieniu pojawil sie nastepnego dnia okres;) ale trwal tylko jeden dzien... dlaczego?? ratujcie?? boje sie ciazy...

Gość rogue
191817 - jeśli bierzesz tabletki i wystapi choć 1 kropelka krwi to NA PEWNO nie jesteś w ciąży, taka jest zasada zawsze przy tabletkach. Prędzej bym powiedziała że masz źle dobrane tabletki.

Gość klusik
nie boj sie napewno nie jestes w ciazy... jesli bierzesz regularnie tabletki to wszystko jest w porzadku!!!! po prostu przy zle dobranych tabletkach orghaniz zaczyna "swirowac" i wlasnie wtedy wystepuje tylko skape krwiawienie czyli taki niby okres. glowa do gory nie amsz o co sie martwic

Gość 19181716
dzieki kobiety;* juz nie panikuje... pozdrawiam was wszystkie goraco