Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpisz mi

pytania do Dziary

Polecane posty

Gość prosze odpisz mi

hej,chcialabym sie zapytac Ciebie gdzie tak właściwie mieszkasz? ile masz lat? co studiujesz,bądz co robisz w zyciu? zainteresowales mnie swoją osobą,ciekawie piszesz:)

Gość prosze odpisz mi
jak bedziesz to napisz,oki?:)

Gość dziara
właściwie wiele z tych informacji jest w niektórych tematach już zawarta no ale niech będzie w lipcu obroniłem mgr ale dyplom to pewnie za pół roku dostanę i jakoś nie znosiłem tych studiów...niż żeby były jakoś wybitnie ciężkie...chociaż niektórzy mówią że były ciągnąłem bo nie umiałem wymyślić czegoś ciekawszego i podjąć konkretną decyzję nie poznałem tam ludzi z którymi miałbym dobry kontak nie mam dziewczyny...nigdy nie miałem właściwie to uważam że 5 lat w d. ale to oczywiście moje zrypane podejście nie mam pracy i właściwie to na razie symuluję że jej szukam...bo nie mam zamiaru robić czegoś zgodnego z kierunkiem...i jakoś nie sądzę żebym się do czegokolwiek nadawał...bo mam marne zdolności interpersonalne za mniej niż pół roku będę miał już 25 lat...bo się po cholorę w styczniu urodziłem i jak w pół roku nie ugryzę konkretnie jakiejkolwiek dziedziny życia to wybywam na wieżowiec w celu odbycia krótkiego kursu spadania do celu... "potrzebuję wczoraj"...nowego życia...pewnie znów bym niczego sobie nie ułożył...ale przynajmniej byłbym młodszy w połowie liceum miałem wrażenie że tak nijak skończę...ale że byłem młodszy to miałem nadzieję...niby yteraz jest okras gdzie mogę wiele rzeczy zacząć...ale jakoś tego nie widzę tak użalam się...możecie mi dołożyć nie użalam się...mam taki ciężko smutny charakter pozdrawiam tych którym się udało piję za tych którym jakoś nie nie wysiliłem się...skopiowałem z jakiegoś tematu na ogólnym ogólnie dużo napisane a mało ujawnione...myślę że to Cię jednak skutecznie zniechęci do mojej osoby chociaż z tym spadaniem to przesadziłem...mam bardzo zmienne nastroje...widocznie wtedy tak myślałem i oczyma wyobraźni już to widziałem...teraz mam nawet dobry humor...ale za pół godziny mogę siedzieć w ciemnym końcie zwinięty w kłębek lub walić pięściami po ścianach...nie żebym był niebezpieczny czy coś...ale łatwego charakteru i jasnej duszy to ja nie mam

Gość prosze odpisz mi
jestes wyjątkowo ciekawym człowiekiem:)naprawde pytanie tylko czemu nie masz dziewczyny?niesmialośc?

Gość dziara
chcesz wałkować taki nudny temat tak jestem nieśmiały ponadto wcale nie jestem miły i raczej źle mi z oczu patrzy nie mam w nich tego czegoś a jak to się pisze w portalach randkowych "powinien mieć to coś" i jest tak że raz chcę mieć...ale szczerze mówiąc nie zawiele w tym kierunku robię potem mam fazę...że olać to a jeszcze innym razem...właściwie to przeciez mam już nie żyć...więc po co komuś zawracac głowę ewentualnie dupę

Gość prosze odpisz mi
żartujesz?naprawde chcesz skończyc ze sobą???? napewno znajdziesz jakąs super dziewczyne nie wierze ze żle ci z oczu patrzy

Gość dziara
w tej chwili nie chcę ze sobą skończyć ale czasem tak mam i ogólnie nie wiem dlaczego...ale lubię smutne ciężkie tematy lubię chodzić po cmentarzach...ale nic poza tym... ludzie którzy mnie akceptują...chociaż właściwie mam marny kontakt z ludźmi...bo nikt na siłę nie będzie mnie zabawiał...wiedzą że lubię tak smęcić i raczej nie biorą tego na serio... mam myśli samobójcze...i to od wielu lat...ale do ich sądzę że jest daleko...nie siedzę z nożem nad nadgarstkiem...dawno temu się ciąłem...ale nie żeby cos sobie zrobić...tylko żeby ktoś zwrócił na mnie uwagę...a że nic to nie dało...więc sobie darowałem...i było to tak dawno i na tyle lekko...że na dzień dzisiejszy nie mam blizn uważam że temat skończenia ze sobą jest wyczerpany...chociaż jak chcesz to mogę tak jeszcze sporo napisać

Gość prosze odpisz mi
jesli nie lubisz o tym pisac to nie pisz,moze nie chcesz napisz chociaz z jakiego jestes wojewodztwa? jestes interesującym facetem,nie zamykaj sie w sobie:)

Gość dziara
nie jestem interesujący mogą się jedynie taki wydawać szczególnie ludziom którzy mają tzw. artystyczną duszę jak ktoś mnie rozpozna to tragedi nie ma więc proszę bardzo woj. Podlaskie

Gość prosze odpisz mi
tylko Ci sie wydaje ze jestes nudny,ale tak nie jest szkoda ze z podlaskiego

Gość wlasnie bol
Czesc dziara .... Ja tez podlaskie ,ale Cie nie rozpoznaje ;) Pozdrawiam

Gość dziara
dzięki proszę odpisz mi...może ponawijaj coś o sobie

Gość dziara
szybko wygasło zainteresowanie moją skromną osobą idę posiedzieć w ciemnym rogu...miałem napisać kącie albo koncie...ale jak widać nie mam pojęcie jak to się pisze...głupota się jednak odzywa

... nie wygasło, fajny jesteś Siara.... znaczy Dziara :*

Gość dziara
ale ja jestem ładny inteligentny i w ogóle tylko że się jeszcze żadna nie poznała ;) ładny jest bez sensu...przystojny jestem wręcz samobójczo :P

Gość dziara
nic się nie dzieje patrzysz sobie w lub jak wolisz na horyzont i raczej w milczeniu niesamowity wręcz dynamizm sytuacji

Gość roman gej
dziara ja tez jestem z podlaskiego , i tez nie mam dziewczyny ;) mozemy sie umówić :classic_cool:

Gość dziara
poza tym posiadam szeroki brak zainteresowań i wiele mniej lub bardziej przydatnych nieumiejętności

W milczeniu własnie jest najwieej dynamizmu i milczenie jest najbardziej wymowne :) Poza tym facet, który potrafi wpatrywać się w sam horyzont ( na którym nie ma super wozu albo super laski) to prawdziwy skarb :)

Gość dziara
dzęki za współczucie i chęć pomocy 3m się roman

Gość prosze odpisz mi
zainteresoawnie Tobą nie wygasło:) serio jakos tak przeczytalam kilka Twoich postow i wydales mi sie inny,taki wyjątkowy,masz cos do powiedzenia,a nie biadolisz jak np,niski i brzydki,za to własnie Cie cenie wogole tak jakos fajnie piszesz

Gość roman gej
dziara uwielbiam pasywnych chłopców ... bedziesz dla mnie malował obrazy a ja cie zapne od tyłu :classic_cool:

Gość dziara
co moi rodzice? i ogólnie to mam tutaj uprawiać spowiedź debila właściwie to mnie korci ale nie chcę nikt o sobie nic tu nie pisze a ja mam walnąć przekrój przez życie duszę i umysł

Gość roman gej.
dziara masz racje , nie wal zadnych przekrojów .... mozemy razem odwalic dowolna konfigurację :classic_cool:

Gość prosze odpisz mi
no więc ja nie jestem ciekawą osobowoscią,mało jest do opisywania,często mam dołki,i płynie mi jakos życie:(

Gość dziara
właściwie nie ma nic do gejów nie uważam że są chorzy ale pozwolisz że nie skorzystam szcześcia życzę ale nie ze mną

Gość do niskiego
Ty już lepiej spływajjjj!!!!!😠 nie da się czytać tego Twojego biadolenia