Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka ...........

Strzałki od innej dziewczyny do faceta tolerowac czy nie ?

Polecane posty

Gość lilka ...........

do mojego faceta wysyła strzałeczki niby to kolezanka ot tak on sam nie wie dlaczego ona to robi .....a mnie to wkurzac zaczyna bo ot tak to faceta sie nie wysyła i nie wiem jak mam sie zachowac juz mu powiedziałam ze mi sie to nie podoba ale powiedział mi ze ona nawet mu sien ie podoba no i co mam zrobic powiedziec zeby zwrocił jej uwage zeby mu nie wysyłała wiecej czy nie ? jak sadzicie ???

Gość to romans

Gość lilka ...........
on twierdzi ze to tylko kolezanka

Gość zabij ją
sama napisz do dziwki sms-a!!!

Gość zabij ją
no i co z tego? napisz jej, że sobie nie życzysz:)

Gość lilka ...........
myslałam nad tym zeby jej wysłac smska ale moze jeszcze bardziej bedzie wysyłała a poza tym on mowi zebym tego nie robiła a mi to działa na nerwy :(

Gość zabij ją
to Ty się go o to pytałaś? :D:D:D wyślij i już chyba, że chcesz się pozbyć chłopa ;) porządek musi być!

Gość lilka ...........
no ale wkoncu dziewczyna wie ze on niejest wolny i robi to troche chybaspecjalnie sadzicie ze taki sms moze cos podziałac ? czy zostawic to ?

Gość lilka ...........
a moze to zignorowac moze jej sie znudzi ???

Gość normalnie jej napisz
nie wysylaj wiecej strzalek do mojego faceta !!! i tyle :)

Gość zabij ją
nie, nie zostawiaj, ja miałam tak samo, nie skończyło się to najlepiej. Na kim mu bardziej zależy? Na dziewczynie czy na "koleżance"???

Gość lilka ...........
moze nie ze sie pytałam tylko chciałam wysłac a on mnie prosił zebym tego nie robiła bo ona w czyms tam mu pomaga i teraz jestem w kropce bo nie wiem co zrobic

Gość on powinien
jej to napisać

Gość zabij ją
nie licz na to:D

Gość zabij ją
a w czym mu niby pomaga? Taką pomoc miałabym w dupie :O

Gość lilka ...........
on mi cały czas powtarza ze ona nie ma dla niego najmnijeszego znaczenia ale ja mowie ze moze on jest w jej typie jesli tak robi ...

Gość taka jedna ...
to ja wg. Waszego myślenia mam mnóstwo romansów bo puszczam wszystkim znajomym strzałki :P bezsensu to juz człowiek nie może głuchego puścic bo od razu posądzany jest o zdradę :o wiesz co jak ci to przeszkadza to powiedz o tym tej dziewczynie i po sprawie, zobaczysz czy uszanuje twoją prośbę czy nie :P ps. strzałki nie są zarezerwowane wyłącznie tylko dla zakochanych par :P

Gość lilka ...........
oni studiuja razem własnie mysle ze powiem mu zeby wysłał tego smska on do niej sama go napisze i wysle z jego telefonu jak myslice ?

Gość zdecydowalabym sie
po co uszczac do kogos strzałki jesli nie jest sie tą osobą zainteresowanym?bez sensu napewno on jej sie podoba,i wykorzysta sytuacje i zostaniesz sama

Gość lilka ...........
taka jedna --- powiedziała bym jej to ale ja jej niestety nie znam a on potrafi kilka wysłac na dzien

Gość lilka ...........
miało byc Ona wysyła kilka na dzien

Gość weźpod uwagę
zawsze tak twierdzą - że to tylko koleżanka, a ty pewnie wierzysz, że napalona laska nie może przestać, mimo ,ze facet daje je do zrozumienia, że nie chce... no właśnie czy daje? ...ty byś nękała jakiegoś kolesia sygnałami, gdyby wyraźnie nie dawał ci do zrozumienia, ze mu sie to podoba i na to czeka? ...przemyśl to najlepiej stawiając sie sama w takiej sytuacji... ...faceci zawsze walą ściemy...

Gość lilka ...........
to ze on jej sie podoba to pewne bo go zapraszała na piwo gdybym tego nie wiedziała moze bym tak na to uwagi nie zwracała ale ale ....

Gość lilka ...........
pewna jestem tego ze ona mu sie nie podoba i te strzałki traktuje obojetnie twierdzi ze on jej nie odsyła

Gość weźpod uwagę
Szczerze. Mi też sie podoba pewien koleś ale nie nękam go telefonami, bo wyraźnie nie czuje ,zeby mu to odpowiadało - inaczej brałabym pod uwagę ,ze wychodzę na idiotkę. Wysyłałabym cokolwiek i tyle razy, gdyby i on był... chętny i odpisywał na nie coś miłego - kto głupi by nekał bez powodu, chyba ,ze wariatka, ale ona chyba taka nie jest. Ha, znam to z autopsji, do mojego byłego też sygnały puszczała koleżanka, a on nie wiedział po co, dlaczego,że jej nie daje nic do tego aby czuła,że warto pisać. A potem. Potem znalazłam mimochodem smsa, też było ,ze wysyła ale on nie odpowiada. A potem już zostałam sama ,bo okazało sie ,ze koleżanka stała sie "kochanką". I tak mnie ciota wystawiła po 8 latach, a myślałam, ze znam go na wylot. Ja w takie gadki już żadnemu facetowi nie uwierze.Rób jak chcesz. Ja sie przejechałam na tej mojej TOLERANCJI.

Gość Wrom
Czasami faceci sami namawiają swoje koleżanki aby posyłały im takie strzałki - wywołują w ten sposób zazdrość partnerki. Ale to mało prawdopodobne. Dużo większa szansa, że ona zwyczajnie do niego uderza a on się nie broni bo lubi być zdobywany albo już ze sobą flirtują bądź romansują i ona ma potrzebę ciągłego wysyłania do niego tych strzałek - potwierdzających jej uczucie. Albo jakaś dziwna.

Gość weźpod uwagę
A ja mam pytanie. Naprawde wierzysz w to ,ze by ci powiedział ,ze np. mu sie podoba? Wiesz jak byś wtedy zareagowała? No to juzwiesz, ze facet zwyczajnie sie asekuruje. Nie odsyła? Nie wierze, kto by tyle razy na dzień pisał, gdyby druga strona milczała... ???KTO?

Gość lilka ...........
ona wysyła te strzalki sama napewno nie prosił ja o to chyba powiem mu zeby wysłał tego smsa jej bo teraz to niejestem pewna czy jejnie odsyła mowi ze nie ale kto to wie a jak odesle nawet jedna to ja moze tym zacheca :( rany musi go wysłac