Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka ...........

Strzałki od innej dziewczyny do faceta tolerowac czy nie ?

Polecane posty

Gość lilka ...........
powiedział ze mu sien ie podoba a nie miałam jak dotad powodow zeby mu nie wierzyc zawsze był wobec mnie szczery

Gość weźpod uwagę
Dowiedz sie czy tamta jest nienormalna albo psychopatka. Jak jest zdrowa - to nie wierz w te brednie ,ze namolnie wysyła a on nic, pst,cst i nie daje powodu. Ale i tak wiem :) ,ze mu uwierzysz, co by nie powiedział - oczy otworzysz być może za jakiś czas.

Gość lilka ...........
juz pomyslałam zeby powiedziec kumplowi zeby mi powysyłał i niech zobaczy niech poczuje jak to jest ale ja tego nie zrobie jak znam siebie .....

Gość lilka ...........
to co ja mu powiem to nie znaczy ze nie mam pewnych obaw ze moze byc inaczej niz on mowi ale nie musze go zarazo tym uswiadamiac dziewczyna jest raczej normalna z tego co mowił

Gość weźpod uwagę
Nie rób tego - bo uzna to jako przyzwolenie dla siebie i zielone światło. Skoro ktoś ci śle to dlaczego sie czepiasz jego.

Gość maleenkaa
weźpod uwagę -> ja znam dziewczyne która była namolna :o wręcz była desperatką bo facet milczał a ona dzwoniła kilkanaście razy dziennie pisała esy itp :o wiec uiwerz sa takie kobiety lilka ........... -> przykto mi to mówić ale dla mnie Twój facet gra na dwa fronty:o no wybacz ale gdyby miał jaja to by tej "koleżance" powiedział na rozum a tak ona w jakiś tam sposób interesuje chyba wiecej niż tylko "koleżanka" i napisałaś "ona wysyła te strzalki sama napewno nie prosił ja o to " dalej bądź naiwna :( całe szczęście że ja nie puszczam strzałek bo tego nie lubię :) i problem z głowy :P

Gość weźpod uwagę
Skoro jest normalna to on ewidentnie nie jest na to obojetny. Gdyby był - popisałaby ze 2 dni góra -ale to tylko w przypadku desperatki - i w razie pisania w próżne by sie jej znudziło. Widocznie w próżne nie pisze.

Gość lilka ...........
to co mam zrobic tak zeby nie odebrał tego ze mu nie ufam ale tez ze mi sie to nie podoba ??

Gość lilka ...........
ale mnie straszycie ..................... to co mam zrobic ???

Gość Wrom
Od takich strzałek się zaczyna. I na pewno gdyby jej powiedział żeby nie wysyłała to by tego nie robiła. Tak więc nie wierzę aby był całkowicie obojętny. Wystarczy że w waszym związku się pokłócicie i on pójdzie się jej wyżalić to ona od razu wykorzysta sytuację i się z nim puści. Jak wygląda w miarę atrakcyjnie to jest duże zagrożenie, poza tym nowy partner zawsze lepiej smakuje od starego.

Gość weźpod uwagę
Wiem ,ze takie przypadki osób namolnych chodzą po ludziach, ale to raczej przypadki troszke psychopatyczne. Gdyby ta koleżanka była psychopatyczna - to sam by jej dał w kość jakimś smsem zeby sie odczepiła itd. bo by go również to nie kreciło. A skoro to sobie tak idzie normalnie, on nie spieszy sie z tym by dac jej do zrozumienia,ze sobie tego nie życzy, a tamta jest zdrowa - to gość jest nieuczciwy.

Gość lilka ...........
a poza tym ona wie doskonale ze on jest zajety

Gość weźpod uwagę
Tak to właśnie jest jak opisał Wrom - tak to sie zaczyna. sama to przeszłam. A co do tego ,ze boisz sie powiedzieć, ze ci sie to nie podoba - to bez sensu - to co... nie obchodzi go to ,ze czujesz sie z tym źle. Powinien zrobić wszystko ,zebys czuła sie dobrze. Dziwne to.

Gość weźpod uwagę
... jak facet zajęty , to panienki lecą do niego jak do miodu... moj też był zajęty i co z tego, mój też wydawało sie misiu by nie kłamał i co z tego, też byl niewinny ... do czasu jak sie wszystko nie wydało...

Gość lilka ...........
ale ja sie nie boje tego mu powiedziec bo juz mu raz powiedziałam ze sama jej wysle smsa ze nie zycze sobie tego ale prosił zebym tego nie robiła bo mu wiecej nie pomoze :O ale teraz chyba nie mam wyjscia i zmusze go zeby sam go wysłał

Gość weźpod uwagę
Wiesz ja byłam z facetem 8 lat i zdawało mi sie ,ze dobrze go znam, a juz na pewno wiem ,kiedy kłamie - i tak mnie wspaniale okłamał. Przez wiele miesiecy nic nie przeczuwałam, flirtował z tamtą a potem spotykał sie ze mną, leżeliśmy razem po wspanialym sexie a on mi mówił jaka jestem kochana itd. Był taki szczery... a potem wracał do domu i słał dobranoc "koleżance."

Gość Wrom
Jak facet jest zajęty to panienki idą z nim od razu na całość bo drugiej szansy mogą nie mieć. Tak więc to że ona wie o twoim istnieniu tylko pogarsza sprawę a nie pomaga.

Gość lilka ...........
wez pod uwage----a to draniakawał z tego faceta mam nadzieje ze u mnie tak nie bedzie musi napisac do niej i koniec nie podaruje mu tego

Gość weźpod uwagę
Nie mam czasu wiecej pisać. Ostrzegłam cie. Zrobisz jak bedziesz uważała. Ja wiem - cóż po fakcie ,ze takie gierki są powszechne i wiem NA PEWNO, ze wiecej nie dam sie nikomu wrobić. Chociaż - każdy w pewnym momencie głupieje i nic do niego nie dociera - a potem budzi sie i widzi ,ze śpi z ręką w nocniku.Papa.

Dziwię się Twojemu facetowi. To jakaś ciota, ktora nie wie, czego chce. Przepraszam, za takie stwierdzenie, ale on powinien być stanowczy i wiedzieć, że to nie jest w porzadku. Za moim chlopakiem też latała kiedyś taka dziewczyna, powiedziala, że chce się z nim nawet przespać. Dowiedzialam się o tym, powiedzialam tylko, że albo coś z tym zrobi, albo niech się bawi dalej, ale już bez mojego udziału. Wiesz co zrobił? Jak szliśmy razem i była ta dziewucha, to podszedł do niej, wyzwał ja przy mnie od różnych i kazał jej się odpierd.... raz na zawsze. Zreszta, moj facet już taki jest. Jak jakaś się do niego przyczepi, to przy mnie mi pokazuje, że nic go zadna nie interesuje. To nie jest tylko jedyna sytuacja, ostatnio koleżanka dowiedziala się jego numer. Zawołał ja, jak byliśmy razem i przy mnie kazał jej wykasować swoj numer i powiedzial, ze nie zyczy sobie, by ona go miala. Byly rozne dziewczyny, ladne, nie ladne, latwe, napalone, ale on zawsze jest w porzadku do mnie, nie chce zadnych nieprzyjemnosci, a Twoj facet też powinien to wyjasnic przy Tobie i ciach bajera :)

Gość lilka ...........
dzieki za wasze wypowiedzi :) bedzie musiał wysłac jej tego smska i to przy mnie zebym widziała ze to zrobił

lilka ........... -> i co z tego ze ona wie że jest zajety .. a czy Ty wiesz co on jej naopowiadał o swoim związku ? weź kobito nie bądź naiwna .. a tak wogóle to gościu Cie szantażuje :o z tym \"pomaganiem\" bo jakby na mnie przyszło to uszanowałabym decyzję chłopa czy jego dziewczyny i wcale nie wpłyneło by to negatywnie na pomoc z mojej strony :P ale to tak tylko piszę

Gość weźpod uwagę
Jeszcze wtrącę :) postaw sprawe jasno i bądź twarda, nie daj po sobie poznać, ze boisz sie jego reakcji. Niech wie, ze ci to nie odpowiada i niech nie robi z siebie ciapy -tylko po mesku odpowie tamtej, zeby dała sobie spokój. Ja nie postawiłam sprawy na ostrzu norza, tylko ględziłam, zeby nie odpowiadał, a nawet potem odpuściłam, bo chciałam mu ufać.Tak mi sie pieknie odwdzięczył.

Gość lilka ...........
no własnie ja tez tak mowie jak onabezposrednio nie bedzie chciała mu cos tam pomoc to przez kumpla jakiegos ale mnie to dreczy musze to z nim porzadnie wyjasnic bo mnie zaczyna nosic juz przez to :O

Gość weźpod uwagę
norza=noża

lilka ........... -> jak twój facet nie ma jaj i jest ciapą :P to weź Ty pokaż że jesteś superbabką i nie daj się łapać na jego historyjki :o postaw sprawę jasno otwarcie i zobaczysz czy jemu na tobie zależy czy może bardziej na tej \"koleżance\":o ale przynajmniej będziesz mieć jasną sytuacje

Gość typuje ze nie zrobi tego
kolejna naiwna- :) jak świat światem stoi w tym momencie w tej chwili taki bajer wpuszcza swojej lasce ogromna ilosć facetów... i wiekszość z tych babek w to wierzy Mam 3 braci, studiowałam na męskim kierunku... i wiem jakie rzeczy faceci "wciskają swoim kobietom" - nie ważne czy mówią im ,ze je bardzo kochają itd, czy nie. Miedzy sobą zawsze szczerze opowiadają, że coś przykminią swojej kobiecie, dupie, lali, lasce itd... żeby sie nie czepiała itp. Standardowo tak patrzą na kobiety, a co innego im mówią i z nimi rozmawiają. Mój brat mówi, ze facet na 99% robi cie w konia a raczej w klacz ( a może nawet szkapine) - jesli czegoś gość nie chce i coś mu sie nie podoba - to zwykle wierz mi nie mają skrupułow i to ucinają. Oni nie sątacy jak my. Ciągną tylko - :) rzeczy przyjemne i miłe ich sercu, myślom itp.

Gość lilka ...........
malenka -------to ze mu na niej nie zalezy to raczej wiem takie rzeczy sie czuje ale jak ktos tu powiedział pd takich pierdołek sie zaczyna on tez nie był w moim typie a teraz jest :D raczej napewno czeka nas rozmowa na ten temat nie zostawie jednak tego bo za bardzo mi na nim zalezy

Gość lilka ...........
to uwazacie ze robi to nie tylko dlatego ze oczekuje jej pomocy ??? ze cos jest innego na rzeczy ??