Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła zła zła

Leje i leje - zajebiście...

Polecane posty

Ten deszcz to istne błogosławieństwo, nasłonecznieni egoiści. W końcu choć trochę przebije się do ziemi i korzeni - już i tak nie mam złudzeń co do odrodzenia się trawnika w ogrodzie, ale może przynajmniej krzewy i drzewa nie padną do reszty. Dla nieuświadomionych, co to zaraz powiedzą, ze trzeba było podlewać - tak, jasne, tylko nie za bardzo jest czym, susza jest już na poziomie wód gruntowych. :-( W większości kraju obowiązuje wręcz zakaz podlewania przydomowych ogródków. Więc przestańcie jęczeć. :-P Padaj deszczu, padaj! :classic_cool:

Gość kocham deszcz

Gość Seniorita22
No ok deszcz jest potrzebny i my to rozumiemy:) ja także lubię deszcz ale jak jest przy tym w miarę ciepło a nie 17 stopni.......;O

Gość juz nioe leje
:)

Gość niech pada jak najwięcej
mi ten deszcze nie przeszkadza,z cukru nie jestem,nie roztopię się;-)Przynajmniej jest teraz rześko na dworze,wreszcie jest czym oddychać,ten upał by i duchota byl tragiczne:-oPrzynajmniej przyroda odżyje po tych deszczach!

Gość zła zła zla
Ale ja chcę żeby latem było LATO! Czyli upał, słońce i burze. I wtedy jak poleje jakiś czas to też jest rześko i te wasze bidne roślinki i zwierzątak też mają wodę i nie zdechna z pragnienia... Co do siana zamiast trawy...e tam..ja tam lubię na sianie :P a po to żeby było chłodniej to są inne pory roku! Całe TRZY! Więc dajcie anm się troche tym krótkim latem ancieszyć.... :(

Gość zła zła zła
sobota - i nadal nici z mojego rowerka.... :(:(:(:(:(

Witam w chłodne dni🖐️ Moon mam nadzieje że gril urodzinowy się udał jak zaświeciło słonko to zaraz pomyślałam o Tobie :-0 przynajmniej u mnie słonko świeciło :D

Gość Małgosia mm
znów burza:)

Gość kurrrrrde
- czy w Polsce nie może być NORMALNEGO ciepłego lata....???? Albo upały niemiłosierne, albo tak zimno, że się nawet nie da wieczorem posiedzieć przed domem... Bleeeeeeeeee

---->witumaziz 🖐️ grill się udał i to jeszcze jak, ale słońce nie zaświeciło, padało z lekka, zresztą zdziebko późno już było aby słońce świeciło :) ale teraz słoneczko świeci :)

Gość nic nie pada

Gość susza w wawie

Gość tylko deszcz na mnie leci

Gość amen w pacierzu
:D