Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

moj ojciec jest załamany bo straciłam dziewictwo -pomozcie

Polecane posty

Gość a co mamy napisac
a co na to mama? Rozmawiała ztoba?

Ja dziewictwo straciłam w wieku 16 lat z chłopakiem z którym jestem do tej pory i wcale tego nie żałuje.Moim zdaniem to nie zależy od stażu związku kiedy już się można kochać a kiedy nie.To poprostu zalezy od uczucie,zaufania i poprostu tego co się czuje! ja wcześniej byłam z chłopakiem rok i nie chciałam jesczze znim współżyć bo nie byłam tego pewna a z teraźniejszym chłopakiem po 5-6 misiącach zaczęłam sie kochać.I wcale nie widzę nic w tym złego.Moja mama wie o tym że już się kochamy ale nie jest temu przeciwna ponieważ wie, że biorę tabletki i zna go bardzo dobrze i ma do niego zaufanie tak samo wie, że ja to traktuje poważnie.Z moim ojcem nigdy nie gadałam na ten temat ale chyba się domyśla że już doszło miedzy nami do sexu ponieważ często jeździmy z chłopakiem na noc do babci która wyjechała i zostawiła wolne mieszkanie;) Także on tez nic nie mówi na ten temat i nie zabrania mi z nim jeździć.Nie rozumiem dlaczego dużo osób mówi że to za młody wiek itp.Rozumiem 14,15 lat no i początek 16.. ale to wszystko zależy od uczucia!Koleś mnie strasznie pociąga,kocham go i coraz bardziej mnie podnieca ale ja nie mogę bo muszę czekać do 18stki?? To nie dla mnie.. ;)

z mama wszystko ok,najgorsze w tym wszystkich chyba jest to bo jestem ich jednynym dzieckiem i trudno przyjac im do wiadomosci ze ich corka dorasta,szczegolnie dla ojca,dla niego najmniejszy moj bład jest dla niego dowodem mojej nieodpowiedzialnosci i niepowaznosci.a etraz jeszzce ten seks.Mama powiedziała ze tata jest załamany,bo boi sie ze wpadne i ze mam to sama z nim załatwic

Gość a co mamy napisac
no widzisz, a ja jestem też mamą jedynaczki i corka tylko ze mna na te tematy rozmawia. Z tata nie musisz rozmawiac. Badz po prostu soba. Przytul sie do niego od czasu do czasu, pogadaj o innych rzeczach niż seks. W koncu bedzie musial pogodzic sie z mysla, ze jego mala coreczka dorosla. Glowa do gory, ale o lepszym zabezpieczeniu pogadaj z mama, zebys rzeczywiscie nie miala wpadki, bo to bylby dla ciebie a przede wszystkim dla niego straszny cios. I wszystkiemu bylaby winna........ mama :-) Trzymaj sie

Gość malutka_anus
mam nadzieje ze twoj tata z czasem zrozumie :) a propo tego z ja nie moge brac tabletek anty.. nie nie mam zoltaczki ..

ja tez mam nadzieje ze to zrozumie,ale boje sie tej rozmowy nie wiem jak mam zaczac,no coz jakos to bedzie... dzieki ;*:*:*:*

Gość malutka_anus
nie mozesz sie bac :) musisz wierzyc ze tata cie wkoncu zrozumie:) w sumie to ja nie chcialabym by moj sie dowiedzial... bym miala przesrane :|

Gość malutka_anus
moj tez mi nie zagląda i mam nadzieje ze nie bedzie jeszcze zaglądać. Za to mama zagląda ale zadko :P

Gość pare lat starsza
NIE IDZ DO TATY ANI DO MAMY! bez sensu! ja uwazam ze to Twoja sprawa, ajesli im sie cos nie podoba, to niech sami zaczna rozmowe.

Gość niezupelnie tylko jej sprawa
poniewaz nie jest pelnoletnia, jest na utrzymaniu rodzicow i w razie wpadki oni beda utrzymywac dziecko+ martwic sie o skonczenie szkoly przez corke. Niestey poki nie jestes samodzielna, ani twoj chlopak,musisz polozyc uszy po sobie

Gość malutka_anus
trzymkaj sie :*

Gość Skurwiłaś się po prostu
Straciłaś szacunek w oczach ojca, nie jesteś już małą coreczką, znasz seks, pewnie brałaś w odbyt. I jak tu ojciec nie ma być podkurwiony, kiedy je śniadanie kazdego dnia z córką, która puściła mu się z pierwszym lepszym pod balkonem.

Gość ale sobie od rana ulżyłeś
od razu lepszy humor masz, co? :-(

Gość ssfdgd
a co to sa globulki anty?

Gość Skurwiłaś się po prostu
Mam zajebisty dziś humor, a jak ktoś jest głupi niech płaci - dziewczyna dała przysłowiowej dupy i się dziwi że ojciec jest zły. Nie dziwię się ojcu, też bym był zły na córkę, gdyby popuściła szpary pod blokiem.

Gość ale sobie od rana ulżyłeś
chyba się cieszę, że cię nie znam i mam nadzieję, że nigdy nie poznam. Zachowujesz się strasznie po chamsku. Inaczej tego nie mogę nazwać. Chyba rodzice cię leją co chwila, bo takie podejście do spraw seksu chyba nie jest zdrowe. Współczuje twojej przyszłej żonie i dzieciom :-(

do tego debila..napewno jestes zakapleksionym idiota ktory nawet tego nie robił ;/ ;/ ;/ jestes poprostu załosny...

Gość katarzynka malinka
mnie mama przylapala jak wyciagalam gumki z portfela .. do tej pory nie moze pojac dlaczego.. mam 18 lat .. jestem z chlopakiem rok czasu. Nie wiem czemu nie moze byc dobrze ;/

Gość do tego
do tego skurwiela co pisał !!!! odpierdol sie od dziewczyny !!! jej wybór i wola kogo kocha i czy sie z tą osoba kocha Widocznie twoja matka tez musiała ::sie skurwic:: skoro sie urodziłes hehe pozdro matole :P

Gość ...nieznana
...