Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paczi

moj ojciec jest załamany bo straciłam dziewictwo -pomozcie

Polecane posty

mam 17 lat od 7 miesiecy mam chłopaka ktory ma 20.mieszkam z rodzicami,pewnego dnia moj ojciec znalazł u mnie w pokoju globulki anty.Jest załamny,wszystko mowi mamie,zeby ze mna porozmawiała bo sie sam wstydzi.uwaza ze jestem nieodpowiedzialna.Jak mam mu wytlumaczyc,przeciez to moja sprawa,cche isc ze mna do lekarza,zeby stwierdzil czy jestem dzeiwica czy nie.nie wiem jak mam mu to wytlumaczyc,co mam mu powiedziec,musze z nim porozmawiac,ale jak? pomozcie :((

Gość ma racje
kobieta ,któa traci dziewictwo przed 20 to dno..

Gość Firthlady
'uwaza ze jestem nieodpowiedzialna' - no przecież jesteś odpowiedzialna, gorzej jakby znalazł test ciążowy :P

Gość brrrrrrrr
hm moim zdaniem,nie powinien się wsciekac,bo się zabezpieczacie,chociasz i nawet to czasami zawiedzie...

ehh dla mnie to jest powazne,wiec prosze doradzcie co ja mam mu powiedziec

Gość zycie erotyczne
to miejsce do którego rodzice nie powinni zaglądac a juz na pewno sprawdzac i zmuszac do czegokolwiek twoj tata musiał dupczyc małolaty jak był mlody i wie jaki stosunek do "mięsa" maja faceci , po prostu patrzy przez swoj pryzmat sam pewnie nie szanowal kobiet i teraz obawia sie ze ktos w ten sam sposob potraktuje jego "skarb" czyli ciebie powiedz mu to wszystko co ci napisalam to zrezygnuje ;)

Gość to jeszcze sa kobiety
ktore tak szybko traca dziewictwo ?

Gość topik dla Ciebie
Graj na zwloke. Jak skonczysz 18 lat to moze Ci naskoczyc.

Gość no powiedz mu
ze nie kazdy facet traktuje dziewczyny jak mieso i skoro on tak mysli o twoim chlopaku tzn ze sam tak robil:o

Ludzie! A szacunek dla własnego rodzica? Jak to powie ojcu, to okaże, iż go nie szanuje :( Co Wy jej radzicie??? :O Jej ojciec ma rację.

Gość czy ty nie jestes za młoda
masz chłopaka 7miesięcy i juz sex??

Gość Firthlady
anonimek, ale czemu niby jej ojciec ma racje ?! Popuczyło cię czy jak?!

znalazły sie niewinne niewiasty,a wy co po ilu sie oddałyscie?? to ze mam 17scie lat tylko was zraza,przeciez mam swoj rozum i to ja bede moze zalowała tego w przyszłsoci ale narazie nie załuje.oczekiwałam pomocy zeby jakos załagodzic stosunku miedzy mna a ojcem,bo przeciez juz i tak nic nie cofne,ehh umiecie tylko krytykowac

Gość malutka_anus
kochana Paczi ! Nie sluchaj tych kretynskich wypowiedzi. Ja mialam 16 lat jak stracilam dziewictwo.. Po 5 miesiacach ! Kocham tego chlopaka.. wciaz z nim jestem , jestesmy razem juz 2 lata . Bradzo sie kochamy i szanujemy. Uwierz mi, ze mialas chorobliwego pecha ze twoj tata znalazl to cos.. ja bardzo ukrywam przed rodzicami to ze z nim spalam, wogle dla nich to byl by koszmar. Nawet juz gdy mam 18 lat boje sie im powiedziec. On wiele razy u mnie nocowal ale rodzice zawsze ze on ma spac odzielnie :(:(:( wiec sama wiesz co mam ::D:D:D Kochana moim zdaniem powinnas pogadac teraz z tata. Powiedziec ze zrobiliscie to z milosci, ze nie zalujesz, bo kochasz tego chlopaka, a co najwazniejsze zabezpieczyliscie sie. Sprubuj cos skombinowac :) Trzymaj sie :*:*

Gość ło matkooooooooooo
ja bym sie spaliła ze wstydu!! :/ Współczucie. Ale dzisiejsza młodzież jest całkiem inna... Nie wiem, co Ci doradzić - szczerze

Gość malutka_anus
aha i jeszcze jedno.. powiedzial ci cos tata jak je znalazl?? .. najgorsze licz sie z tym ze mogl sie na tobie zawiesc...

Gość virus..
musisz z nim szczerze porozmawiać, spróbuj wyrobic w nim dystans do tej sytuacji ... musi zrozumieć ze nie ma prawa ingerowac w Twoje zycie erotyczne PS. całkowicie się przychylam do wypowiedzi 21:18 :P Powodzenia

Gość malutka_anus
hmm .. sama uwazam ze majac 16 lat zrobilam to za szybko.. ale czasu nie cofne! A nie zaluje, bo kocham tego chlopaka nad zycie. A zalowala nigdy nie bede !! :) to sa piekne chwile w naszym zwiazku.

Gość a co mamy napisac
globulki jako zabezpieczenie, to nie jest zadne zabezpieczenie. Nic dziwnego, ze tata sie martwi i namawia mamę, żeby z tobą porozmawiala i może wspolnie wybralybyście ginekologa z ktorym moglabys porozmawiac o prawdziwym zabezpieczeniu. Pewnie ze czasu nie cofniesz. Dla ojca bedziesz zawsze ukochana coreczka i mala dziewczynka. Musi minac sporo czasu zanim zobaczy, ze z dziewczynki zmieniasz sie w kobiete. A i tak kazdy dobiegacz bedzie traktowany jak potencjalny zabieracz coreczki. Co masz mu powiedziec? Nie wiem. Przytul sie do niego i powiedz, ze go kochasz. I zeby sie nie martwil, bo wychowal cie na odpowiedzialna dziewczyne. (hmm, swoja droga dosc wczesnie zaczelas). Powodzenia i naprawde wybierz sie do ginekologa i porozmawiaj z nim o innych metodach zabezpieczenia

Gość malutka_anus
hmmm ja moze nie zbyt prawidlowo sie zabezpiczylam .. uzywamy tylko gumek .. ale to latego ze ja nie moge z tabletkami anty miec doczynienia.. mam rpobkemy z watroba ...

Gość sdwre
porażka

dziękuje wam kochane:*:* mi nic,ale mamie tak,ze sie zawiodł,ze nie moze w to uwierzyc,ze tak wczesnie rozumiem,ale serio zrobiłam to zmilosci bo tak czuje!!!!! i on sie boi ze jest ze mna bo chodzi mu tylko seks a to niep arwda,do pierwszego razu to ja go prawie zmusiłam;/kurcze najgorsze jest to ze teraz z ojcem w ogole nierozmawiamy,peszymy sie siebie,nie wiem jak zaczac rozmowe

Gość a co mamy napisac
no to w takim razie nic dziwnego, ze ojciec tak sie martwi, bo w razie wpadki schrzanisz sobie życie... Idz do tego lekarza, nowoczesne tabletki anty nie wplywaja zle na watrobe, a skutecznie zabezpieczaja. Co to za problemy? Zółtaczke masz?

Gość a co mamy napisac
sorry, pomyliłam malutką anus z zalozycielka tematu :-)

Gość a tu znów dewoctwo
sluchajcie przecież ona jest już praktycznie bezużyteczna w społeczeństwie! nie jest dziewicą! praktycznie może już sobie wybierać kamień nagrobka, bo co to za życie...:D:D:D ŻENUA

Gość nic mu nie mów
on też nic nie powie bo bedzie sie wstydzil bo jest facetem:D wyśle twoją mame:D na rozmowe:D wiec nic nie rob tylko czekaj:D