Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniele mój..

Rozmowa z aniołem

Polecane posty

Gość Aniele mój..

" Aniele mój Powiedz, czy możesz schować mnie w ramionach? A w skrzydłach swych osuszyć znów moje łzy Aniele mój Ty przecież mnie jedną masz i mnie ochronisz Aniele mój Czasem nie wierzę w Ciebie W samą siebie - też wiary brak W ciemną noc Modlitwy krzyk Zostałeś tylko ty (...) "

Gość dziara
Krzyki - wciąż pędzą przez mą głowę jak stado spłoszonych bawołów jak potok rwący,wodospad już znieść tego nie mogę Krzyki - słyszę anioły łkające zakute z hukiem w kajdany przez ludzi skrzydła złamane przez świat oplute,zbrukane Krzyki -niosą się falą wolności tą złudą z sennych marzeń nie osiągalną na jawie skopaną rzeczywistością tu zastaną Krzyki - te przerażające,ale jakieś słodkie to noc wampirów nastała zemsta w kolorze szkarłatu z milczącym mym przyzwoleniem przeciwko temu światu Krzyki - ja sam gdzieś z wnętrza bebech złych wizji ogrodów zwiędłych kwiatów tam wyrok dawno już na mnie zapadł karę cierpienia na wieki zadano

*** Moim sąsiadem jest anioł on strzeże ludzkich snów dlatego wraca późno do domu Na schodach słyszę dyskretne kroki i szelest zwijanych skrzydeł On rano staje w moich drzwiach otwartych na oścież i mówi: Twoje okno znowu świeciło długo w noc (H. Poświatowska)

Gość najczulszy
W niebie Anioły mają skrzydła a na ziemi są cudownymi facetami z Twoim ciałem, umysłem i sercem. Mają niepotykaną wrażliwość, są romantyczni i nie brak im pasji do ciągłego kochania. Jesteś moim Aniołem. Jak Anioł mógł złamać mi serce?

Uwierz w Anioły nawet jeśli ich skrzydła są czarne Uwierz w Diabła choćby na jego rogach spoczywała płonąca aureola Uwierz w ślepą miłość i równie ślepą nienawiść Uwierz w słowa, z których szydzi czas Uwierz w strach Uwierz oczom i spragnionym dłoniom obrazom pełnym barw i zaklętego Milczenia Uwierz w dotyk, w muzykę i w głos, i w ciszę Uwierz w tysiące codziennych spraw Któregoś dnia uwierz we mnie a tu super pokazane :) http://www.ambiento.net/erawodnika/minael/Index.htm

Gość upik pupik
Aniele mój..------->uwielbiam tę piosenkę:D