Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAXXXXX

DUŻY PROBLEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość MAXXXXX

mam pytanko można miec okres jesli jest sie w Ciaży???? i jakie sa pierwsze objawy ciazy tak po pierwszych paru dniach???? piszczie prosze

Moja mama miala 3 mce okres- dowiedziala sie ze jest w ciazy pod koniec 3 mca, z tego co wiem, objawow zadnych, pozdrawiam

Gość już jest topik
o wczesnych objawach ciązy to sobie poczytaj

Gość kalendarzyk
znajoma dowiedziala sie w 4 miesiacu (!!!) bo miala regularny okres i zadnych objawow ciazy. zdarza sie

oczywiscie ze mozna. oto objawy:Oznaki ciazy: 1) Piersi - piersi sprawiaja wrazenie nabrzmialych, pobolewaja, swedza, - otoczki pierwsi cieminieja, gruczoly powiekszaja sie i wygladaja jak male pryszcze 2) Okres - Zdarzaja sie male krwawienia, albo okresu wcale nie ma 3) Nudnosci - troche lub wcale, rano albo przez caly dzien - wrazliwosc na zapachy - wymioty 4)Uklad trawienny - niewiarygodne wzdecia, zaparcia, brzuch powiekszony na wskutek wzdec, przeczyszczenie, 5) Brzuch, podbrzusze - uczucie jakby sie pilke polknelo, \"ciagniecie\" w brzuchu, klucie w brzuchu jak na miesiaczke, 6) Uplawy - zwiekszenie, przezroczyste, bezzapachowe, 7) Zmeczenie - mimo wystarczajacej ilosci snu chce sie ciagle spac 8) Mocz - zmienia sie zapach moczu, potrzeba ciagle oddawania moczu, takze w nocy 9) Humor - zmiennosc nastojow 10) Problemy z ukladem krazenia - czesto robi sie slabo 11) Skora - albo wyjatkowo ladna, albo nagle pojawiaja sie pryszcze 12) Apetyt - albo wcale go nie ma, a jak jest to wilczy...