Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukująca kobieta

Dobry fryzjer na Ursynowie

Polecane posty

Polecam Salon Urody Esterka na Służewcu. Pani Agnieszka uratowała moje włosy!! przyszłam z nieudaną koloryzacja Sombre. miałam plamy na włosach masakra!! Salon jest bardzo elegancki i gustownie urządzony. Oferują również inne usługi np.: manicure. pedicure, czy zabiegi kosmetyczne ale również zabiegi z medycyny estetycznej wykonywane przez lekarzy a nie kosmetyczki! całą ofertę można zobaczyć na ich stronie internetowej: https://esterka.pl/#oferta

Gość gość
HR-Studio p.Agnieszka polecam,dekoloryzacja wyszła idealnie,kolor taki jaki chciałam cięcie super.Jestem mega zadowolona a fryzurka robi wrażenie wśród znajomych :)

Dnia 17.11.2018 o 23:29, Gość gość napisał:

HR-Studio p.Agnieszka polecam,dekoloryzacja wyszła idealnie,kolor taki jaki chciałam cięcie super.Jestem mega zadowolona a fryzurka robi wrażenie wśród znajomych 🙂

Także polecam p.Agnieszkę z HR-Studio mega profesjonalizm

Moim zdaniem rewelacyjny salon jest przy Pasażu Ursynowskim. Salon Gnatyshyn to prawdziwa czołówka jeżeli chodzi o salony Warszawskie. Pracuje tam Pani Marlena do której najbardziej lubię chodzić. Super obsługa i pełen profesjonalizm.