Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palącaa

jak kupić fajki?????

Polecane posty

Gość palącaa

hej no.. zaniedługo mam 18 lat, niestety pale, problem mam taki ze wyglądam jak 15 nastolatka.. macie jakis sposob?? bo mi się udaje dopiero w co 5 kiosku a ile musze się przy tym nalatać?? :o kolega mi mówił zeby najpierw kłaść pieniądze.. ze jak widzą pieniądze to zawsze sprzedaja..

Gość palącaa
a tak to wszędzie trąbią ze dziesięciolatkom wszędzie wódke sprzedają!!! a ja jakoś mam problem z papierosami.. :o

Gość och i ach i och i ach
Nie kupowac, poki nie jestes mocno uzalezniona. Daj sobie spokoj, za pare lat bedzie gorzej rzucic...

Gość palącaa
nie o to pytałam... ale dzięki za rady :o 🖐️

pójdź do lokalnego urzędu gminy i wypełnij wniosek o tymczasowy dowód osobisty (od 16 roku bodajże wyrabiają) wygląda jak normalny, a w gruncie rzeczy jest to normalny dowód (identyczna karta), z tym, że jest ważny 5 lat. Ja taki miałam przed 18stką i kupowałam na niego alkohol ZAWSZE :) Jeśli nie sprawdzą daty urodzenia (a nie robią tego, bo mało kto wie o tych dowodach tymczasowych) to zawsze sprzedadzą :)

Gość palącaa
a ile taki kosztuje dowod?? w ogole się coś płaci za niego?? zostało mi raptem 5 miesięcy.. nie wiem czy mi się opłaca za bardzo..

Gość palącaa
i gdzie taki lokalny urzad gminy w warszawie??

hehehe :) No ja należę do urzędu gminy warszawa-wola ;) A kosztuje chyba koło 30zł, zresztą i tak będziesz musiała zapłacić za normalny tyle samo, więc chyba nie zrobi Ci to wielkiej różnicy. Tak jak pisałam, jest to normalny dowód, tylko jest krócej ważny(normalny 10 lat) :) Ja się już nie mogę doczekać aż upłynie termin ważności, bo okropna fotka poszła do dowodu ;P

Gość dziewczyno pomysl
teraz wygladasz na zbyt mloda, a kolo 40 bedzies zwygladac na 50, jak moje kolezanki palaczki i bedziesz musiala chyba facetom dowid podtykac, zeby uwierzyli,ze nie stara bab z ciebie

Gość co by tu doradzic
Moze ukradnij, jak chamy nie chca sprzedawac? :O Zycie jest krotkie, a palic sie chce... Dopoki nie dostaniesz dowodu, chyba to bedzie najlepsze rozwiazanie. Daj znac, jak poszlo.

Gość taka jedna przybłęda
Zrób mocny makijaż, postarz się ;) serio mówię.

Gość jesli ktoś myśli
poproś jakiegos menela zeby ci wagon kupił,styknie aż dobijesz do 18-tki

Gość hej mam to samo
tylko teraz juz mam 20 lat a dalej wygladam jak 16... ale jak mialam jniecale 18.... to albo prosilam znajomego albo mame. mialam o tyle dobrze ze moja mam wiedzial ze pale i ja ja poprosilam to mi kupila.... a pozatym mialam w poblizu sklep w ktorym znali i mnie i moja mame tam spredawali mi bez problemu o ile oczywiscie nie bylo za duzo ludzi !!

Gość Dobry tata
Kłamiesz smarkulo Masz 13 lata i prosisz meneli żeby ci kupili szlugi

Gość agatago
mam tak samo. mam 23 lata a o fajkach i alkoholu moge zapomniec. nie chca mnie wpuszczac do klubow bo mysla ze ja gnojowa jestem. niestety w pracy przez ten moj wyglad tez malo kto traktuje mnie powaznie :(

Gość palącaa
wczesniej,jak miałam 16 lat i jak byłam 7kg cięzsza kazdy mi dawał ze mam jakieś 20 lat a nawet wiecej i problemu nie było.. a teraz? 163 wzrostu i 47kg wagi... to wyglądam. na 15 lat!

Gość wy sie smiejecie a moj byly
ostatnio opowiadal, ze pytali sie go o dowod jak chcial fajki kupic a ma 26 lat ;O:O:O:O