Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiswoi

To powinno byćdziś

Polecane posty

Gość samiswoi

Dziś powinnam dostac okres a tu mam okropne bóle brzucha jak przed miesiaczka, ale mam taki biały rozciągliwy sluz jak w czasie owulacji? Co się dzieje ?:(

Gość samiswoi
Druga owulacja? Przecież to niemożliwe !

Gość Aniusia22222
podczas owulacji powinien być przezroczysty, biały w dni nie płodne. Brzuszek Cię boli to napweno dostaniesz@ przecież nie jest powiedziane że musi przyjść rano!!! A czemu się martwisz???

Gość MatylWawa
ponieważ przed okresem szyjka macicy sie obniża i staje sie miękka, tak jak w czasie dni płodnych, na dwa dni przed okresem może wystąpić śluz taki jak w czasie dni płodnych, może być ciągliwy i przezroczysty, a może być mleczny, w każdym razie to normalna rzecz

Gość samiswoi
Dziękuję Anulka, właśnie dzis mam taki śluz jak w dni płodne, a powinnam dostać okres, mam nadzieję, zę niebawem zagości :)

Gość samiswoi
aha.........mam nadzieje że na przyszłość zagości w mojej piczce jakiś murzyński pytong :-) marze o tym

Gość Aniusia22222
napewno przyjdzie ja też niedługo bo za tydzień mam dostać też się trochę boję bo wcale nie miałam takiego śluzu jak na owulacje tylko cały czas taki biały. Też się trochę martwię!!! :(

Gość Aniusia22222
a murzyn..............mmmmmmmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrrrr ;-)

Gość samiswoi
Anusia napewno miałaś, tylko może nie zauwazyłaś, albo byo go mnie. Dostaniesz na pewno @