Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hairymaniac

Ja nie lubię owłosionych cipeczek... ja lubię zarośnięte!

Polecane posty

Gość też maniak hairy
Lubię obficie owłosione,o rozległych,gęstych i długich włoskach.Ja wiem,że to obecnie niemodne,ale tak lubię i już !

Gość cnotliwa_księzniczka
dzieki wam poczulam sie sexi;)a myslalam ze moj chlopak to okaz wymarly;))

chętnie porozmawiam z taki \"zarośniętymi\"na gg lub skipe.

Gość tez owlosiona
a ja mam dosc duzo wloskow na cipeczce iw okolicach i to dosc ciemnych, a teraz jak nie mam chlopaka, to przestalam golic :) i dobrze mi z tym. lemmurr podaj nr gg ;)

Gość owłosione rulez
a czy są tu owłosione dziewczyny, co lubią kusić facetów włoskami wystającymi spod skąpych majteczek?

Gość miłośnik włosków
Proponuję założyć jakieś stowarzyszenie antydepilacyjne. Też bardzo lubię włoski i nigdy nie pozwoliłbym ich zgolić żonce. Jak będziecie bardzo chcieli to pokaże wam te jej extra kędziorki :) Nie rozumiem tej obecnej mody i już Goleniu mówię stanowcze NIE!!!

do \"też owłosionej\". Zaczernij swój nick a wtedy prześlę gg na Twój email. Po co wszyscy mają znać nasze dane. Ślicznie PZDR.

Gość naturalna dziewczyna
no!!!chociaż jacyś faceci i kobietki co są przeciw depilacji tych okolic! mam 24 latka i też nie golę(bikini też),a włosów mam dóżo...i przyznam,że (moim zdaniem)ładnie mi się tam układają...raczej nigdy ich nie zgolę!pozdro dla wszystkich miłośników zarośniętego łona:)

Gość do naturalna dziewczyna
super masz podejście. bardzo dobrze, że akceptujesz się naturalną i nawet nie zamierzasz golić bikini. niegolone bikini jest sexy :)

Gość lajtek
miłośniok włosków fajną ma cipkę ta twoja żona

Gość a co mają zrobić
kobiety, które z natury nie są obficie owłosione? Ja mam owłosienie jedynie na wzgórku łonowym, i meszek na wargach - jestem blondynką, więc te włoski też są koloru blond i prawie są niewidoczne.

Gość antymateria
Takie delikatne futerko też jest super!!!!!

Gość antymateria
Chętnie bym taką blond muszelkę wylizał.Aż mi ślinka leci....

Gość mess 26
ja tez uwielbiam swoje kendziorki :) nampwił mnie do nich mój chłopak!! teraz mogę powiedzieć ze moja kotka jest naprawde śliczna :) a podnieca mnie to jak mój partner bawi się moimi włoskami :) uważam ze mocno zarośnięte cipeczki sa naprawde sexi :)

Gość ale fuuuuuj bleeee

Gość heeeramata
oczywiście, że tak! łyse cipki to MODA, MODA i TYLKO MODA! Taka jak pazury na łopatkę, albo w szpic. Kiedyś wszystkie kobiety miały w szpic, potem na łopatkę, teraz znów wracają szpice. Kiedy modne były łopatki - przeżywało się szok! Jakie to okropne! Terasz szpice wydają się idiotyczne, ale jeszcze tylko chwilę, za moment każda kobitka będzie miała szpony jak orzeł. To samo z cipkami! Pokolenie naszych rodziców nie depilowało łona!!! Ogolone cipki kojarzyły się z przysmakiem dla pedofila! Tylko i wyłącznie. No chyba że się było Arabką! One od tysiącleci muszą być wydepilowane.

ja tez chce sie zapisac do takiego stowarzyszenia....... niech zyje natura!!!!!! mess 26....moze jakas fotka??? moze do mnie na maila??? :)