Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

boszechsz

Dlaczego?

Polecane posty

Dlaczego tu piszecie? Wiem, trywialne pytanie, ale jest całe mnóstwo powodów do obgadania....

ja pisze bo siedze w pracy a tu naprawde nie mam co robić :( smutne ale prawdziwe

Nie jest to budujące, że tyle dziur w nas samych, które potrzeba pozapychać klikaniem po próżnicy, sama to robię, ale...żeby chociaż powstał topik o interesujących rzeczach, jasne, chętnie popisałabym o książkach, o filmie, o muzyce, zajrzę na te niby właściwe topiki, nieeeeeeeeeee, tam o gwiazdkach, o niczym znowu, lubię czasami o niczym, bo to naturalne, ale brak mi, jeśli już mam klikać, ciągłości...., jak bredzę, to przeppraszam...Jak wy macie? Też szukacie czegoś...

nom dokładnie bo w pracy pozatym mozna sie dowiedziec ciekawych rzeczy czasem

Gość bezsens
a ja tu pisze, bo jestem jeszcze w piżamie

boszechsz , nom ja tez skacze po topikach jak jakis ciekawy znajdę to się przyłącze, np jak do twgo :) ciekawy pomysł

heh..., w pracy można się dowiedzieć, a tyle rzeczy jest poza tym, a kto porozmawia o malarstwie, o filozofii, nie takiej mega profesjonalnej, ale o swoich hobby, na które nie ma czasu? Takie różne rzeczy, drobne, które zagłuszamy wielką codziennością...

Lusesita M., to napisz, co robisz? Bo ja też bywam rozmemłana, skaczę topikowo tu i tam i tylko siły tracę, których mam mało... A myśli i tak rodzą się w dialogu..., ale myśli..., przecież nie będę oglądać któryś raz czyjejś fotki, konkludując kolejną głupotę...

Gość tereferekuku.
evelainn - gdzie ty pracujesz, ze nie masz co robic?? :)

tereferekuku. , w takim beznadziejnym miejscu, w którym dyrektorzy zmieniają się wraz z polityką :( a pracowników przeżucają jak śmieci, więc siedze całe dnie na kompie 8 godzin i ciągle czekam na weekend, który już za 4 godziny :)

evellain, jak przekręciłam nick, no sorry, i jak wypadłaś na tym onegdajszym studiowaniu filiozofii? Ja tylko próbowałam ją wpisać jako fakultet w w studia, które robiłam, ale dawno je skończyłam... Nie jest łatwo..., jak się za dużo analizuje, a ze złożeniem tego w całość jest problem... Kobiety, po to tu jesteśmy...ja tam może nie jestem dobrym wymyślaczem, ale chętnie pobyłabym na topiku stacjonarnym, gdzie nie uskutecznie się codziennych papatek, a pisze się o ..., no właśnie...

Gość a tak sobie weszłam
na forum i piszę... :D

doszłam do historii średniowiecznych filozofów i tak na własną rękę tych późniejszych, ciężka sprawa żeby ich wszystkich nie pomylić, trzeba chyba cały czas w tym siedzieć żeby nie zapomniec który i co powiedział :)

A który najbardziej przystaje do Ciebie, akurat? Z tych filozofów? Jezuuuu, pytać o takie rzeczy, to zjazd, o tej porze, zwłaszcza... Idę pranie robić... Ale póki co, komp włączony... Kierkegaarda lubię na ten przykład, z \"Powtórzenia\"....Wypiorę, to wrócę...

tak naprawdę nigdy się nad tym nie zastanawiałam, może nie mam duszy filozofa :)

Do... a tak sobie weszłam..., to napisz wreszcie... Idę prać... I doglądać malarskich prac dziecka. Miejcie się dobrze.:)