Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Soridente

PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI

Polecane posty

Jakie plastry z woskiem są najlepsze? Czytałam w Damskiej Torebce opinie dziewczyn, ale poza Strep\'sami innych nie polecają, a ich nie można nigdzie dostać!!;/ Poradźcie mi, jakie mam kupić. A jeśli ktoś wie, gdzie w Ostrowie Wielkopolskim można kupić Strepsy, to będę bardzo wdzięczna;)

ja używałam Taniti, Veeta i Joanny. Każdymi wydepilowałam sie do gładkości i tak samo bolało ;) najtansza jest Joanna a najdroższy Veet ale szczerzez mowic nie zauwazylam róznicy w stosowaniu jednych i drugich. Najcześciej jednak kupuje Tanite bo zawsze jest w rossmenia i jest w miare w rozsadnej cenie.

Gość gora gora

Gość laura_90
Używałam tlyko Tanity i nigdy więcej plastrów nie kupie. Boli, a przedewszystkim usuwa tylko połowe włosków :/

Gość kasztanowa królowa
uzywalam tanity i veeta :-o nic nie wyrywa a boli jak cholera :-o NIE plastrom :P

Zrób sobie lepiej pastę cukrową:) Gwarancja, że wyrwie włoski a nie tylko poszarpie. I taniej wychodzi :P

Gość Wydrine
A ja polecam plastry Joanna :-) Zapłaciłam za nie jakieś grosze - chyba koło 6 zł za 6 podwójnych plastrów. Do tego dodali oliwkę łagodzącą podrażnienia i rozpuszczającą klej, który czasami zostaje na skórze. Depilacja mało bolesna (przynajmniej w porównaniu do depilatora - ała!) no i skuteczna :-) Jednego plasterka można użyć wiele razy. Pozdrawiam!