Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oliwka_pac

czy facet potrafi kochać??

Polecane posty

milosci unikalam jak ognia bo nie wierzylam w to uczucie.. dla mnie facet to komar ktory wbija swoja trabke w skore wpuszcza jad i odlatuje... zostawiajac po sobie bolesny slad. ..i dlatego nie sadzilam ze sidla milosci kiedys i mnie dopadna.. niestety facet kolejny raz okazal sie owadem... ktory tylko potrzebowal nasycenia... ktoremu ja pozwolilam czerpac energie.. czy facet potrafi kochac?? tak jak kobieta..

Gość Feministka20
Nie - facet nie potrafi kochac, kochać potrafi tylko KOBIETA

Potrafi, miałam to szczeście i spotkałam w swoim zyciu facetów którzy kochają, czasem bardziej niz kobieta. Jeden był tylko niewypałem, ale wiedziałam o tym:) Na pewno tez spotkasz kochającego...

Gość Firthlady
odpowiem na to głupie pytanie bo kiedyś ktoś już je zadał i odpowiedź była rewelacyjna: TAK, FACECI POTRAFIĄ KOCHAĆ. PO TO MAJĄ SIUSIAKI :P

Dea - dzieki:) Oczywiście nie jestem ślepa i wiem ze chodzą tacy co myślą TYLKO o jednym, ale... Czasami mi sie wydaje, ze kobieta tez przyciaga pewne złe typy do siebie... Takie mam wrażenie.

To ja w takim razie zapytam - czy kobieta potrafi kochać? Podejrzewam, że masz niezbyt przyjemne doświadczenia z facetami, tak jak i ja z kobietami. To jest tak, że ludzie po prostu niewłaściwie się dobierają, a potem cierpią. Ale nie można generalizować.

Gość nie wazne
Ja coraz bardziej w to watpie :(

Eon masz chyba racje... ale to jest takie trudne.. trudno jest ufac po tym co przezylam ale mam nadzieje ze znajde sily zeby to odbudowac..

.... to ja nie mialam tego szczescia zeby sie o tym przekonac.. moze mi jest pisane zycie samotnika..?? eh oby nie bo sama tez nie potrafie zyc... samotnosc mnie wypala, a facet dobija..

Gość Wrom
Praktycznie każdy facet potrafi kochać ale niewielu tylko jedną kobietę przez całe życie. To że mężczyzna zdradza kobietę z inną nie musi oznaczać, że przestał ją kochać - może to robić tylko ze względów fizjologicznych (sex).

Potrafia kochac! Tak samo jak rozne sa kobiety tak samo rozni sa faceci Czasami mam wrazenie ze moj facet kocha mnie za mocno.. No ale kobiecie to nigdy nie dogodzisz :)

Gość bver
ja nie potrafie...Pojęcia jak miłosc nie istnieje..

Gość wiech
Potrafi, potrafi. Tylko jest pewna różnica. Jak facet się sparzy raz, drugi i kolejny zbyt wielką czułością, której partnerka nie doceniła, to szybko się uczy i przestaje szukać prawdziwej miłości, tylko po prostu fajnej dziewczyny, pięknej kobiety, rozmownej patnerki, co kto woli. Natomiast kobiety są nieco inne w tej kwestii i mimo wielu porażek, toksycznych związków, ogólnie rzecz biorąc (chciałoby się powiedzieć statystycznie) bardziej idealizują związki, i dłużej zdają się szukać tego jednego jedynego, czasem wykorzystując własną nawiność i wmawiając sobie idealność danego związku w którym przebywa. /przy okazji nadmieniam iż trudno się ustrzec od ugólnień gdy w paru zdaniach próbujemy opisać jedne 50% i drugie 50% ludzkiej populacji/

Gość caffedelmar
a dlaczego mieliby nie potrafić? pomyśl autorko o tym jeszcze raz i nie szerz herezji, że jak Tobie z kimś nie wyszło to zaraz wszyscy są be :P

Gość 79.
dla mnie to imprezowi podrywacze, ruchacze, ktorzy sa na tyle slabi,ze nie potrafia zapanowac na swoimi rzadzami sa wyjatki, ale tylko dlatego ,ze maja kompleksy i nie potrafia sie przelamac, zeby poderwac jakas lale i ja wyru...ac - no to tyle o nich

Gość caffedelmar
przykład pustki w mózgu ;P tam wyzej moze inaczej... mózg się zachował... tylko jakoś w srodku, tam wewnatrz niczego nie ma... fuj

Gość jestem kochana
No jak to nie kochaja? Ja powiem tylko tyle, ze czasami wydaje mi sie ze to właśnie mój Misio kocha mnie bardziej niż ja jego.( a kocham go naprawde z całych sił!).

Facet kocha inaczej. I najgorzej jak sie zaangazuje i oberwie. Potem angazowac się mu juz nie chce:) A baba z byle motylkiem w brzuchu twierdzi, że to miłość...

Potrafi, ale pasjami nie zgodzi się, żeby dziewczyna na nim wisiała, żeby go ograniczała, żeby nim manipulowała. Ceni zdecydowanie kobiety znające swoją wartość, mające czas dla niego tylko wtedy, kiedy one same zadecydują, że mają ten czas i takie, które nie idą z nim do łóżka przy każdej nadarzającej się okazji. Ta, która wychodzi ze skóry, żeby mu się przypodobać męczy faceta jak niestrawność żołądka.

a mnie się wydaję, że mężczyżni potrafią kochać, równie silnie jako kobiety, a nawet może i mocniej; kobiety się szybko angażują, tym samym tracąc dystans; bardzo szybko traktują przemiennie zauroczenie z miłością; u mężczyzn ten proces jest z reguły dłuższy; dlatego też, jak już się zakochają to ta miłość jest bardziej - \"taka w jej istocie\" i chyba obiektywnie rzecz ujmując - silna bo wyważona.🖐️

Gość Opętana na prezydenta
;) mail

Gość facet z dowodem
zgadzam się z tym, że kochanie nie jest zależne od płci. To uczucie uniwersalne. Faceci kochaja tak samo mocno jak i kobiety, a możę i bardziej. Nie zgadzam się z tym, że facet nie może kochać całe życie tej samej kobiety. Wiadomo, że z czasem z jeden j i z drugiej strony, trochę się wychładxa i tio bardziej przypomina przyjaźń. Ale to nie musi od razu znaczyć zdrady ------------->tylko o słabej woli tak mówią.

Gość Potrafi
kochać. Bardzo. Miałam to szczęście, spotkałam takiego, będzie moim mężem. Moja mama mawiała, że facetowi trudniej się zakochać, ale kiedy już naprawdę POKOCHA, to mocniej, trwalej i wierniej niż kobieta. Dłużej też cierpi po rozstaniu, a czasami nawet nigdy się nie pozbiera. Myślę, że to prawda. Mężczyźni może i są chłodniejsi uczuciowo, ale jest z nimi jak z żelazem. :) Bardzo trudno je rozgrzać, potrzeba bardzo wysokiej temperatury, ale kiedy to nastąpi, to któż zdoła tak łatwo je ochłodzić? Poetycko mi wyszło, nie? :P

Gość Potrafi
Zasługujesz. Po prostu jeszcze Go nie spotkałaś. "JESZCZE", podkreślam.

Gość ja potrafię kochać
i kocham jedynie i prawdziwe od 16 lat :)