Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colour display

ile mam czekac???

Polecane posty

Gość colour display

brałam tabletki 6 mcy postanowiłam przerwac ze wzgleedu na to ze mój chłopak wyjechał . po odstawieniu tabletek dostałam okres normalnie czyli w 34 dniu cyklu ... był norlamny bolesny . natomiast treaz nie mam .. w lipcu nie miałąm wogóle teraz jest 4 sierpnia i z tego co wyliczyłam powinnam go dostac juz dawno jakies 5 dni temu czyli pod koniec lipca i nie ma go.. @ nie czuje nawet objawów ze ma nadejsc chwilami czuje jakies bóle brzucha ale chyba sobie ja wmawiam . w ciazy nie jestem to wiem napewno ale chciałabym zacząc na nowo brać tabletki i nie iwem kiedy dostane okres. dziewczyny jezeli mozecie napisac po jakim czasie statystycznie dostaje sie okres po odstawieniu to bede wdzieczna boje sie troche czy wogóe sie pojawi :( moze mam isc do ginka [po luteine naczytaąłm sie tych postów ale w zasadzie to nie wiem jak to jest .. prosze odpiszcie. brasłam Mycrogynon21

Gość colour display
kiedys to było szybko odpisywane a teraz ?? :( licze przynajmniej na 4 odpowiedzi plissss

Gość colour display
?????????????????????????????????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!11

Gość mamba85
Mam podobna sytuacje i nikt nie chce mi nic konkretnie powiedziec! Ostatni okres dostalam zaraz po odstawieniu tabletek,a teraz mam 40 dzien cylku i nic!Podobno to normalne ze po tabletkach oraganizm jest rozregulowany i musi uplynac troche czasu zanim jajniki zaczna prawidlowo pracowac>jedyna rada czekac cierpliwie a po jakims czasie isc do ginekologa!Tez sie juz denerwuje!Ale staram sie o tym nie myslec!Nawet mi sie wydawalo ze czuje lekki bol brzucha jak przy okresie ale chyba to bylo jednak tylko zludzenie!Pozdrawiam!

Gość agus_18
to jest normalne ze dlugo okresu nie macie,bo organizm sie rozlegulowal. jesli macie podejrzenia ciazy to zrobcie test, a jesli dlugo sie miesiaczka nie bedzie pojawiac(40-50 dni) , do idzcie do lekarza. mamba mysle ze to juz dobry czas aby juz isc do lek.

Gość colour display
ale ja wiem ze nie jestem w ciazy .. chyba tzn zawsze jest jakies ryzyko ale to biore w ostatecznosci nie mam zadnych objawów ciązowych. chodzi głownie o to ze zauwazyłam ze mam owulacje to rozpoznaje u siebie z dokładnoscią potem tak jak przed okresem jem baardzo duzo . i słodycze miałam chyba PMS humorki i te sprawy takie objawy zauwazałam przed okresem zanim zaczełam brac tabl. a brałam 6 mcy w poniedziałek ide do lekarza 3 mac kciuki ;/

Gość colour display
okresu nie ma... nie ma nie ma nie ma.... zwariuje chyba..

Gość pimpampoentje
ejjjj! Nie pekaj....ja jak odstawilem,to przez trzy miesiace prawie okresu nie mialam.....To dopiero jazda! :))) Nawet testy ciazowe robilam...mimo ,ze z nikim juz wtedy nie sypialam...Hej! Nie martw sie...Swoje trzeba odczekac;az sie organizm unormuje!

Gość colour display
moje drogie ide spac :) czekam na odpowiedzi licze na to ze na dniach dostane tern cholerny okres..;/ ciągle czuje te objawy ze ma nadejsc a tu nic.. boli mnie głowa chodze senna kapryśna itd ale nie ma nic... w poniedziałek lece do ginka ;/ :) io sie zobaczy co bedzie .. buuu boje sie :( ;P

Gość colour display
pimpampoentje a jak długo brałas tabletki ??? ja licze na to ze bedzie ten okres bo czuje sie bez niego tak jakos dziwnie... tym bardziej ze mój mężczyzna wraca zza granicy.... i bedzie dopiero jazda.. jak sie bedzie okres spózniał dłuzej podwójny schiz.. ;/ dobranoc do jutra papapa

Gość colour display
a czy okres potem jest normalnie czy trzeba wywoływac jakimis lekami boje sie troche bo nie chce problemów ze zdrowiem pod tym wzgledem jestem panikarą straszhną....