Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kol

Temat dla jeleni których zdradziła żona, jak sobie z tym

Polecane posty

Gość konkretna
kroopla Lepiej bym tego nie ujęła. I nie przez złosliwość, ale dlatego, że napisałaś w czytelny sposób ale całą prawdę.

Gość konkretna
Ja wiem jedno. Opowieści prz kolegach typu: jakby mnie moja zdradziła, to bym wypier..... z domu i rozwód....mozna miedzy bajki włozyć. Faceci jak kobiety...przebaczają, przeżywają i rzadko maja odwagę skończyc taki związek. Tak jak kobiety uwielbiają drani tak facetów kręca kobitki, które ich wodza za nos. Stara jak świat prawda. Rózne znam małżeństwa. Jedni wzajemnie sie zdradzali na maxa i do tej pory sa razem. Nawet chyba jest OK. Inni znowu...facet wszystko robił dla domu, przynosił pieniądze, uwielbiał dziecko tylko kochanki sie zmieniały. Nie mam kontaktu, ale raczej nadal są razem. Znam też takiego, którego zdradziła żona. Rozeszli się. Jej nie wyszło chciała wrócić, ale on sie nie zgodził. Jest teraz z jej koleżanką, która traktuje pożel sie Boże. Nie ma recepty. Ja w kazdym razie w bagnie mam tyrudności ze swobodnym poruszaniem się, wiec usiłuję z niego wyjść w tego typu sytuacjach.

Gość konkretna
Nawet nie wiedziałam, że to było 2 lata temu. To krzyk rozpaczy i bezsilność. Albo sam dojdzie do tego by ratować to małżeństwo, czyli jeszcze raz spróbować, albo..... Największe upokorzenie już go spotkało, to że spróbuje, to oznaka dojrzałości...nie słabości. Jesli będzie jak jest, to bupa blada. Facet w końcu wkurzy wszystkich na forum swoimi bezproduktywnymi wypocinami.

Gość furia grzmiaca
kiedy czytam wypociny Andrzeja33, jestem za eutanazja ludzi emocjonalnie uposledzonych....

Gość 121212121212121
Popieram!!! Andrzej 33 najwiięlszy ciu..s na forum. I frajer jakich mało.... Zal mi takich ćwoków starsznie ale cóz debili nie sieją...sami sie rodzą..

Gość Andrzej33
maże i kocham i co z tego ale widocznie ona mnie też jak cięgle jest ze mną

Gość ...Kama
Do Andrzej33. Zdradzić Cię to mało.Trzebaby Ci jeszcze przyjebać.Zastanów się palancie dlaczego to zrobiła.Gdyby miała swój piękny świat z toba,nigdy nie doszłoby do tego.Prezentujesz wielką klasę..pozazdrościć Ci tylko...szmato ludzka.Powinna nakarmić cię czymś trującym i zacząć życie z normalnym facetem.Żałosny czubku...damski bokser.Brak słów na taki podmiot.BEEEEEEEEE

Gość Andrzej33
nigdy jej przed tem nie uderzyłem a dużo pracowałem bo splacałem samochód moze i czuła się samotna ale rodzine trzeba jakoś utrzymać

Gość taka jedna sobie 1
Andrzej33 A tak z ciekawości, czy Twoja żona była dziewicą dla Ciebie?

Gość Andrzej33
nie była dziewicą ale w swoim żuciu miałem 3 dziewice i to nie był dla mnie problem

Gość taka jedna sobie 1
Pytam, bo ponoć jak kobieta nie jest dziewicą dla męża to po jakims czasie czeka ją niewierność męża. A Ty z tego co piszesz, do momentu jej zdrady byłeś ok. Ile to było lat do momentu jej zdrady? Współczuję Ci, bo wiem co czujesz, ja wiem od 6 miesięcy, że zdradzał mnie przez cały poprzedni rok. Nie mogę dojść do siebie. Świat dla mnie jest obecnie bez wartości. Pierwszy raz w zyciu zostalam zdradzona.

Gość Ogier z Andrzeja
Andrzej ogier zbiera żniwo dziewić jak też jestem dziewicą weż i mnie :D

Gość oszukany mąż
przepraszam, ale poziom tej dyskusji jest naprawdę żenujacy. A szanowne panie, uwierzcie ze kobieta moze zdradzic z ciekawości, dla chęci przeżycia czegoś nowego.I moze mieć rodzinę z normalnym mezem. Tyle się mówi że kobieta nie pójdzie do łóżka bez milosci. A to nieprawda. Niestety kurwa to charakter a nie zawód.

Gość a co z facetami
to czyste fagasy jak zdradzają swoje żony ....brak mi słów tylko kobiety winne

Gość tak to z babami jest