Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodaje

tajemnica czarnych nicków

Polecane posty

hehehe wlasnie widze..lece poszukac czegos ciekawego.o ile jeszcze cos takiego istnieje:O ciekawe za jaki czas sie spotkamy i gdzie?? chyba najciekawsze (i najbardziej zenujace ) to topiki na erotycznym..?;)

sabat ? bo wygląda ! z czyjegoś topiku zrobili... ale się zleciało kafek :D pozdrawiam :D

hehehehe wlasnie widze...to ja zmykam i ide se poszukac czegos ciekawszego...ciekawe gdzie sie znowu taka ekipa spotkamy?;) najciekawsze i najbardziej zenujace jednoczesnie to chyba topiki na erotycznym..?;)

Gość a ja się zgadzam
z autorką/em topiku. :P Jak sobie czasem z ciekawości skorzystam z opcji kliknięcia na kogoś z czarnych nicków i widzę np. kilka tysięcy "pozostawionych po sobie śladów" (czyt. wpisów) to jestem lekko przerażona "różnorodnością" ich zainteresowań :-o Przeciez Ci ludzie nie robią nic innego tylko siedzą na kafeterii (jeśli w ogóle tylko na "kafe"(?)... ) co sprawia,że odnoszę smutne wrażenie,iż jest to ich jedyny pomysł na spędzanie czasu wolnego...własciwie mogłabym nawet zaryzykowac stwierdzenie,że dla niektórych jest to jedyna forma obcowania/komunikowania się ludźmi :-o Tak bardzo zatracili się w uwielbieniu dla anonimowości w swej wirtualnej rzeczywistości, że tylko tu czują się dobrze.:-o Smutne.

Gość a ja się zgadzam
ano smutne,że pasje niektórych ograniczają się do przesiadywania 24h na necie :(

Gość a ja się zgadzam
nie trzeba się specjalnie wysilać, by dostrzec smutną rzeczywistość ;-)

Gość a ja się zgadzam
uwielbiam klikać na czrne nicki i z uporem maniaka spisuje sobie kto ile postów napisał od ostatniej wizyty na kafe :) potem przekaże tą liste św. Mikołajowi i powiem mu zeby wszystkim kupił prezenty :) Ci co najwięcej piszą dostana najcenniejsze :classic_cool:

Gość a ja się zgadzam
do => "a ja się zgadzam" 👄

Gość a ja się zgadzam
rzecz jasna pisałam do podszywacza 👄

Gość a ja się zgadzam
to ssając kule mozna zajść w ciąże 😭 idę po test do apteki 🖐️

i ja się zgadzam bo czym innym jest nie zgadzanie się z ja się zgadzam jak... ale od początku: daj coś z siebie: powiedz kim... powiedz dlaczego... powiedz po co... masz coś do nas ? chylę głowę ! poproszę jednak o argumenty... i niech będą to twarde \"dowody\"

Gość a ja się zgadzam
Przykro mi,że niektórych ubodły moje spostrzeżenia (choć wyraźnie widać -nie jestem w nich osamotniona, bo autor topiku ma podobne odczucia);-) Trzymajcie się cieplutko!🖐️ Życzę Wam zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia...aż sie boję pomyśleć,że.... może spędzicie je na kafeterii 💤:-o Nie będę sie tym jednak zadreczać. ;-) Możecie mi życzyć udanych zakupów. Bięgnę po prezenty:)

a ja się zgadzam że płytka płytka mózgowa jednak nieraz przeszkadza !!! być może prowokacja... bomż!!!

Gość a ja się zgadzam
no i po test bo z tymi kulami mnie przestraszyłyście :O

Gość czytajac kafe
pijawa...wywalilam ja nieczytajac :o przepraszam

Gość a ja się zgadzam
=>"a ja się zgadzam" popracuj nad poczuciem humoru ;-) 👄

Gość a ja się zgadzam
nie mam zamiaru :P :O

Gość a ja się zgadzam
=> "a ja się zgadzam" uściskaj ode mnie swoich znajomych "skazanych" na twoje (nudne) towarzystwo 👄