Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodaje

tajemnica czarnych nicków

Polecane posty

Gość zapodaje

wyobraźcie sobie że wasza rzeczywistosc jest szara jak papier toaletowy, nie ma wokół was przyjaciół, nie macie tak naprawde gdzie wyjsc wieczorem , drecza was lęki i niepokoje z powodu własnej przeciętnosci i nieciekawości.. jak nie oprzec sie pokusie by nie zaistniec chocby wirtualnie, jako osobowosc na forum...? czestotliwosc pojawiania sie niektórych czarnych nicków jest przerazajaca.. pamietajmy że wiekszośc z tych osób kryje sie pod kilkoma takimi nickami, plus nicki pomarańczowe pod którymi mozna sie wcielić w kogos innego, oderwac się na chwile od siebie, zabłysnac na nowo.. tworzenie osobowosci wirtualnej jest ucieczka od samego siebie, jest wyrazem lęków, niepokoju, poczucia niepewnosci.. np taka Lusesita.. jestem w wieku tej pani, równiez z dzieckiem.. dokładnie wiem jak wyglada takie zycie, jakie ma sie zmartwienia, jakie strachy, co wkurza, co przygnebia, wiem na czym polegaja zwiazki z męzczyznami (Lusesita często chwali się świetnym seksem.. zauważyliście jakie to to jest na pokaz..? ) Ne wierze ze owa pani nie przezywa tego co kazda normalna kobieta w podobnej sytuacji, tylko nie moze sie z tym pogodzic, albo nie chce... pozdrawiam Lusesite, gorrrąca25, coheeda, Rolnika, deę, perłę.. za waszymi nickami kryja sie małe tragedie małych ludzi.. jesteś z wami.

Gość jasne
i ciebie to również dotyczy

Gość klarowaana
ale pier**** farmazony. moze sama masz problemy? nie znaczy ze kazdy tutaj je ma.. :o

Gość życie to niejebajka

Gość klarowaana
a ja to moze mam jakies talenty i sprawdzę się w szoł biznesie :P ??? co sobie nowego czarnego nicka załoze zaraz jestem sławna :D :P do tego stopnia, ze o mnie topiki powstaja :P

Gość radiomawryja
Ksena do shol biznesu chcesz isc????

Gość klarowaana
jaka ksena? :> ja nie ksena..

Mnie tez przeraza moja czestosc pojawiania sie tutaj... :O Ale nie pisuje na pomaranczowo... Wystarczy mi pare moich czarnych nickow :P Nie ma zadnej tragedii, zadnych problemow smutkow :D Jestem najszczesliwsza istota chodzaca po ziemi :P

Gość łubudubu
🖐️:)🖐️

Gość zyxst
Czy ktoś z tych nałogowych kafetariuszy od czasu do czasu przypomina sobie treść regulaminu forum? Pewnie nie, bo nie byłoby wtedy takich głupich, płytkich topików. A czy wszyscy jesteśmy sfrustrowani? Pewnie co jakiś czas - tak. To nie znaczy, że wszyscy nadajemy się na leczenie psychiatryczne, a forum służy nam "zamiast", bo do lekarza dostac się trudno

No coz, Kafe uzaleznia, ale nie znaczy to, ze poza nim nie ma sie wlasnego zycia, problemow i spraw do pozalatwiania. I chyba nikt nie twierdzi, ze jego zycie jest ponadprzecietne. A z tym seksem to nie rozumiem, chyba w wieku 30-paru lat tez jest wazny? Mam nadzieje, bo juz sie zblizam do trzydziechy :P

Gość seks po trzydziestce jest
:classic_cool:

Gość zapodaje
ja tylko chciałam byc sławna:O

Gość zapodaje
ciesze sie że jest kafe Lusia Dolores...:D i inne osobki z ktorymi moge zartować wirtualnie:D a problemy każdy je ma , miejsze , wieksze........takie życie:)

Gość zapodaje
jestem fajna:)

Gość _eklerka_
Dlaczego uważasz,że w necie trzeba udawać kogoś innego? Jestem tutaj anonimowa. Nie widzę potrzeby, aby pisać nieprawdę. bo nie mam w tym żadnego interesu.

Gość lolotoro
o jezu to wypisz wymaluj ja :o

niby błyskotliwe ! wobec nas nieznane... wobec modów aż zanadto... udawanie kogoś - domena polaków... oby nie :D