Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karoline 19

Gdzie byliście do tej pory na wakacjach w tym roku?

Polecane posty

Bo ja byłam na Krecie i w Turcji z moim chłopakiem. Było cudownie. W serpniu mam takie plany, że na tydzien jeszcze nad morze pojadę, a później nad jeziorka. Zastanwiam się jeszcze co będę robić we wrześniu :( bo też chciałabym spędzić z moich narzeczonym miłe chwile gdzies na wycieczkach. Jednak on musi pracować :( buu. No ale nic, a wy gdzieś jezdzicie czy siedzicie przed komputerami w wakacje?

Gość nigdzie nie byłem
po co? :-O

Gość pochwaliłaś się a teraz precz
:O

Gość ekhemmm
w podskokach!!!

Gość Złośnicaaa....
Byłąm na Kanarach a za tydzień jade do Berlina.

Dlaczego żałośnica? Po prostu chce się zapytać gdzie wypoczywacie ze swoimi chłopakami, to normalne przecież, a też bym chciała wiedzieć jak spędzacie wakacje. Bo ja w październiku idę na II rok już studiow.

Gość ekhemmm
I co jeszcze?????:O

swietnie sluchaj, kazdego interesuje ze bylas w Turcji :D mnie na taka Turcje na przyklad nie stac i bylam sobie w Sopocie. I dodam - bylam tam sama, bez chlopaka. Pfff :o

Gość nie ma sensu nigdzie jeździć
bo wszędzie jest pełno dresiarzy :-o

Gość ekhemmm
"gdzie wypoczywacie ze swoimi chłopakami" ----nie mam chlopaka. Czy przegralam zycie? :P:O

Ale czy ja się wywyższam? Napisałam w Turcji, bo to ciekawe miejsce i dość tanie, na pewno tańsze niż Sopot. Widzę, że nie chcecie rozmawiać.

tansze niz Sopot, zartujesz sobie chyba :D 25 zl za pokoj placilam plus prawie 100 zeta za podroz w obie strony :D samolot do Turcji kosztowal chyba wiecej niz caly moj pobyt tam :D

Gość hihihihi......................
ale się obśmiałam. Siedzi taki bazyl przed kompem gdzieś tam w swoim miasteczku i wymyśla niestworzone historie... ale podobno marzenia to dobra rzecz. Tyle, ze po sesji miałaś jakby trochę mało czasu żeby i Kretę i Turcję (całą?):-) zaliczyć. Chyba, że specjalnie dla ciebie jakieś wczwsniejsze zaliczenia porobili, żeby narzeczony nie narzekał

Ej, no popuśćcie nieco wodze fantazji, jak autorka! :-D Ja już byłam na Malediwach, w sierpniu lecę do Nowej Zelandii, a na wrzesień zostawiam sobie Kubę i Dominikanę. :classic_cool: Oczywiście są to długie wyjazdy, całkowicie sponsorowane przez moich narzeczonych, każdy wyjazd przez innego of kors. :classic_cool:

Ja sesję skonczyłam pod koniec czerwca, od razu chłopak mi zaplanował wakacje w lipcu! To byłam tydzien w Turcji i tydzień na krecie. Nie wiem dlaczego ten szum, nic sobie nie wymyślam, po prostu chce się zapytać jak moje równiesniczki spędzają czas ze swoimi połowkami na wakacjach.

no dobra przyznam sie - moj sponsor mi teraz funduje Seszele, wlasnie siedze w jednej z kafejek w pieciogwiazdkowym hotelu tuz przy plazy, obok pokoj ma sam Dżordż Busz a ja siedze przed kompem i popijam Malibu, ale nie to polskie szajstwo tylko specjalnie, za 5000 jeden drink...zyc nie umieraj :classic_cool:🖐️ a we wrzesniu mi obiecal Emiraty ale ja sie boje ze mnie tam wielblady zgwalca i wezma do haremu jakiego czy co :o

Gość Złośniaaa
To mój nick;)Złośnica...

somebody mam wene czytajac glupie wypowiedzi, to troceh bez sensu pytac sie gdzie sie bylo na wakacjach i wypalac z jakas Kreta albo Turcja na ktora na pewno wielu stad na to po prostu nie stac :o jakies jeziorko, namioty czy cos, morze ale no bez przesady :o

Gość atka23
Karpacz :)

Shorty jesteś the best :) Karoline 19 - A co jest ciekawego w Turcji? Tam są jakieś zabytki czy tylko plaże i stragany zwiedzaliście? Ja nigdzie nie byłam w tym roku, nie licząc Olsztyna ale byłam tamzawiezc papiery na studia więc to sie nie liczy ;) W zeszlym roku byłam w Wawie i Torunie ale to tak na jeden dzień a na dluzej to 3lata temu z moim Ex - kilka dni nad jeziorkiem w jakiejś głuszy ;)

Gość a ja...1977
a ja Londyn u znajomych

Gość annateodo
co jestescie tacy zlośliwi. to chyba normalne ze ludzie wyjezdzaja czasami. ja bylam w egipcie i w jordanii. no i z facetem. te co nie maja facetow i wola ciuchy od wydawania na wyjazdy - nie dokuczac.

Gość atka23
zelazna dziewica, a czemu było idotycznie???