Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

slodka minka

do kogo dzownili z Tele2 i kto z Was korzysta

Polecane posty

Gość moja rada...
moja rada - nie pchaj się w to...!!! To krętacze! Ja już się od nich na szczęście uwolniłam, ale trochę to trwało!

Gość ekhemmm
Do mnie zadzwonil facet z tele2. Splawilam go tekstem ze nie mam czasu. Zadzwonil do mnie nastepnego dnia - powiedzialam ze dziekuje, nie skorzystam. Na to on do mnie z pretensja - "No to trzeba bylo powiedziec wczoraj!" pfffff:O

Gość 100 procent pomarańczy
koleżanka pracowała w Tele2. sama mi odradziła ich usługi.

Gość a dlaczego odradzala
ja mam darowe wieczory i weekendy i jest normalnie, wiec nie wiem, co w nich jest nie tak?

Gość rwetes rwetes
Flu-wspolczuje Ci -moja babcia sie w to gowno wkopala i nie moze sie uwolnic,podobno najlepszym sposobem jest postraszyc ich ze zglosi sie sprawe do prokuratury,wtedy dopiero oni wylacza Ci usuluge

Gość kurna tele2 to kretacze...
dokładnie jak wyżej zostało powiedziane..no jak narazie staramy sie drugi miesiac uwolnic od nich.DZIEKI ZA RADY:):)

Dla zainteresowanych rezygnacją z usług tele 2 jest preselekcja Telekomunikacji Polskiej, preselekcja czyli przekierowanie połączeń na operatora głównego.

Gość kobieta do zjedzenia
W tele 2 maja fajne argumenty :D na moja uwagę, że załatwienie reklamacji od zgłoszenia pracownikowi działu opbsługi klijenta 72 godziny to trochę za długo i że aster (który ma podobną ofertę telefoniczną) załatwia takie sprawy w przeciągu pół godziny odpowiedzieli mi że to dlatego że w aster MAJA O WIELE MNIEJ KLIJENTÓW, WIĘC MOGĄ SZYBCIEJ REAGOWAĆ. no sorry jak to ma być argument, to bedą mieli o jednego klijenta mniej czyli mnie - ponieważ wole przenieść się do firmy która szybciej załatwia takie sprawy ;)