Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świeża mamama

ZĄBKOWANIE- JAK POMÓC?

Polecane posty

Gość świeża mamama

Jaki żel ? Czy coś jeszcze może pomóc? Jeśli tak, co?

Gość Domi SS
bobodent, dentinox gel

Gość rumianku naparz
i kilka razy dziennie przemywaj dziącełka zamoczona w nim tetrówką. To koi ból i troszke masuje bolace dziąsełka

Gość co jeszcze może pomóc
który żel najlepszy?

Gość vena
jak znacie jakieś sprawdzone sposoby ,dajcie znać już niewiem jak pomóc mojemu synkowi...

Gość e.w.a.
a może spróbujcie dać trochę leku przeciwbólowego w syropie np.panadol lub apap,ja mojemu synkowi dawałam też schłodzony w lodówce gryzak,no i żelek bobodent

Gość evi23
Witam z doświadczenia wiem że żele mało pomagają. Mam 18 msc synka i ma juz 13 ząbków, nastepne w drodze.Niepsezespane noce,stan podgorączkowy,i luzne stolce są mi dobrze znane.Uratował nas IBUFEN.Naprawde polecam

zadne zele nie pomogly mojej coreczce,dawalam na noc czopek w pupe i przysypiala na dluzej:-) w ciezkie noce dawalam jeszcze jeden po paru godzinach

A jak długo mogę lecieć na czopkach Paracetamol?? Ja też podaję na noc, ale zastanawiam się czy nie dać małej w dzień, bo jest ciężko:( Nie może spać i wpada w histeryczny płacz:( Gorączki dzięki bogu nie ma. Rano dałam jej Viburcol i troszkę sie razem przespałyśmy, ale Viburcol nie łagodzi bólu:( Szkoda mi jej.

Gość olazzzzzzzzzzzzzzzzz
podaj dziecku nurofen dla dzieci ja tak robiłam obniża znacznie goraczke i działa przeciwbólowo jest od 3 miesiąca życia, na czopkach leciałam 2 dni kuzynka mi poleciła nurofen dla dzieci i jak reką odjoł ,a tak po czopkach cały czas gorączka, troszkę spadała i powrót ,marudzenie ,płacz, a po nurofenie zaczoł działać szybko i skutecznie temperaturka normalna i dziecko lepiej sie poczuło

Gość posmaruj dziąsełka
calgel ok 15zł uśnieży ból