Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana jestem000

MYSLICIE ZE SA TACY LUDZIE JAK JA???????????????

Polecane posty

Gość zalamana jestem000

niepracuje i sie zrobilam bardzo wygodna i leniwa to ze mam meza jest jedynym powodem ze jest czysto w domu gdyby nie on pewnie bym miala syf.....i wcalw bym sie tym nie prtejmowala...........lubie dlugo spac..........pic piwo i nic nie robic a potem dola dostaje z nudow ..myslicie ze jestem normalana??????????bo ja juz sie zaczynam zastanawiac bez glupich komentarzy prosze serio dla mnie to problem:(

Gość 76 lat i nie mialem dziewczyny
Mozesz przyjsc mi zmieniac pieluchy .

Gość witam siostrę
niedoli 🖐️,tez tak mam ,martwię się że jestem na coś chora ,albo mam wiecznego dola ,nie wiem ,pozdrawiam

Gość zalamana jestem000
prosilam o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!niecierpie glupich ludzi i lekcewazacych odpowiedzi jak chcesz ze mnie robic smiechy nie pisz!!!!!!!!!!!!

Gość zalamana jestem000
wiatam siostre!!!!a od jak dawna to masz???????????????????

brak pracy, monotonia w koncu nuda wplywa na Ciebie dolujaco....Znajdz jakies zajecie, ktore Cie pochlonie ( jesli juz pracowac CI sie nie chce) a wrocisz do formy :P

Gość Undertaker
mam to samo, niestety..

Gość zalamana jestem000
olivia ..ja chce isc do pracy ale nie mam gdzie:(czuje bezuzyteczna:(

Gość zalamana jestem000
nie mam rzadnego zajecia ani hobby:(

no to znajdz zajecie zastepcze, ktore Cie pochlonie, bo inaczej mozna zgnusniec w domu 😠 np. zajmij sie swoim hobby, wyjedz na pare dni to Cie odswiezy, jesli nie masz kasy, to wycieczka rowerowa, bo wpadlas w rutyne, monotonie i dlatego nic Cie nie cieszy, do tego sam brak pracy jest dolujacy i zycie nie jest latwe :(

Gość 76 lat i nie mialem dziewczyny
A mi nie ma kto zmienic pampersa , dlaczego wydzierasz sie na starych i niedoleznych ludzi leniwa kobieto 😡

Gość ja jestem gorsza
bo meza nie mam... reszta tak jak u Ciebie. tyle ze na mnie rodzice oracuja... zenada :(

Gość zalamana jestem000
a powiedzcie ile macie lat????????????ja mam 25:( i nie znam nikogo innego takiego jak ja:(

Gość ja jestem gorsza
ja mam... 28 siara... od roku gnusnieje... kiedys bylo lepiej... ale teraz.... tkwie w bezruchu jak Jańcio Wodnik... :(

Gość zalamana jestem000
jak pracowalam tak nie bylo :(odkart nie pracuje zyc mi sie nie chce:(

Gość ja jestem gorsza
i tez nie znam podobnej... bije wszystkich na glowe :P

Są.Bo ja tez tak mam.Tylko wcale dołów nie mam.Wręcz przeciwnie jestem szczęśliwa.Nie chodzę do roboty,w domu wszystko na czas zrobione pomału i bez pośpiechu.Wyśpię się do której zechce i pięknie wyglądam.A były czasy ,że w robocie spędzałam 12/24h.Byłam wtedy wściekła i niewyspana.Wszystko robiłam w biegu i zazdrościłam tym co nie pracują.

Gość zalamana jestem000
taaak ja sie tez cieszylam przez jakis tydzien myslalam ze jak nie bede pracowac bede miala czas dla siebie ale wcale nie jest fajnie jest gorzej:(

Gość mamijatez
..."cos" takiego. Czasami sama staram sie przed soba usprawiedliwiac, ze ciezko pracuje, ze to moge jutro zrobic, a tamto tez niekoniecznie wymaga tego zebym wlasnie teraz musialo byc zrobione...dolujace to jest... Mam 22 lata, od 2-och lat nie mieszkam z rodzicami...mamusia kochana wszystko za mnie robila...prala, pracowala, gotowala...zenada jak teraz o tym pomysle...Obecnie mieszkam z chlopakiem...swojego czasu bylo tak ze ON tylko sprzatal, bo ja jakos nie moglam sie zebrac...nic mi sie nie chcialo...myslalam ze mam jakiegos rodzaju depresje...nie wiem czy to zwyklego rodzaju balaganiarstwo, czy o co chodzi??? pozdrawiam was wszystkich!