Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za swiat

Co myslicie o ludziach zamieszczajacych zdjecia w temacie Poczwary na fotka.pl ?

Polecane posty

Gość co za swiat

Ja mysle ze sami staraja sie dowartosciowac i wyszukuja czyjes zdjecia , chcialbym zeby wkleily swoje , wtedy je ocenimy :O

Gość ze sa zalosni
:O

Gość bełt
jasne chcielibyscie ahahha

nie przesadzajcie. nie wpisuje sie tam, ale czasem zagladam, wiem, ze ktos ze wspolautorow tam dawal swoje zdjecia, a inni je oceniali. to po pierwsze. po drugie fotka.pl akurat sluzy do tego, zeby inni ludzie oceniali czyjes zdjecia. jesli ktos umieszcza tam swoje zdjeica, to robi to z pelna odpowiedzialnoscia. a jesli zdjecia daja paszczury uwazajace sie za nie wiadomo jakie pieknosci, to tym bardziej nie ma w tym nic zlego. nie pochwalam wysmiewania sie z ludzi, ktorzy sa po prostu brzydcy, a ktos umiescil ich zdjecia \"dla zwaly\". ale to co innego. a te wszystkie solary sa po prostu oblesne. moze w ten sposob zrozumieja, ze robia z siebie posmiewisko, a nie bostwo. jesli Wam sie nie podoba, to po prostu tam nie zagladajcie. nie komentujcie. temat sluzy zapewne zabawie, a nie dowartosciowywaniu sie, troszke luzu prosze panstwa.

Gość ze sa zalosni
Ale co ma wspolnego luz z wysmiewaniem , tamten portal z zalozenia sluzy jako randkowy wiec nie kazdego celem jest zeby go oceniac , komentowanie typu paszczur itp. sa nie na miejscu , niedlugo bedziesz szla ulica z kolezankami a ktos powie na ciebie paszczur , zastanow sie jakbys sie poczula , tam sa nie tylko solary ale przecietne dziewczyny , ciekawe co bedzie jesli ich znajomi wejda na tamten topic , poczytaja komentarze i np. wysla jej link , dziewczyna bedzie uszczesliwiona :o

napisalam: nie popieram wysmiewania sie ze zwyczajnych ludzi czy tez brzydkich. a portal chyba s;uzy do oceniania zdjec, ie wiem do konca, tak m i sie obilo o uszy, nie jestem stala bywalczynia. jesli ktos nie chce byc oceniany, niech nie umieszcza swojego zdjecia. umieszczajac je tam musi byc swiadomy, ze beda ogladac go setki ludzi. natomiast znajomych, ktorzy mieliby podeslac komus linke nie skomentuje. kwestia wrazliwosci. po prostu. i tylko wspolczuc takich znajomych. gdybym zrobila z siebie takie pudlo, jak niektore panienki stamtad - a z zalozenia o takie poczwary tytulowe chodzi - nawet nie wiesz jakbym chciala, zeby ktos mna wstrzasnal i powiedzial do mnie \'paszczur\'. w tym temacie chodzi o wlasnie takie puste dziewczyny uwazajace sie za nie wiadomo kogo. byc moze nie przejrzalas dokladnie tematu, a powinnas, zeby sie zorientowac o co chodzi.