Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyny sie mnie

dziewczyny sie mnie boja

Polecane posty

Gość dziewczyny sie mnie

a jak już się któraś mna interesuje to pusta blond lalka barbi , czy to moja wina , że jestem przerażający , ja chcę poznawać normalne wartościowe kobiety a nie seksowne wapmy , które lubią imprezy szybki seks i te klimaty:(

Gość dziewczyny sie mnie
problem jest taki , że te normalne się mnie boją a te takie za przeproszeniem przelansowane dziewczynki po solarce3 z tpsami do mnie lgną ja chce poznac swoją mariolkę nawet się do biblioteki zapisałem to i tak tylko te agresywne pseudoseksowne wapmy mnie podrywają :(

Gość dziewczyny sie mnie
przecież nie ożenie się z kobietą , któa na pierwszej randce chce mnie od łózka zaciągnąc a tylko takie mną się interesują :(

Gość Firthlady
już się nic nie da zrobić. za długo chodziłeś na siłownię :P

Gość dziewczyny sie mnie
problemem jest to , że mam 198 cm wzrostu, 110 cm w barach , sznyty na całym ciele , blizny po nożu na całej twarzy , tatuaże i te normalne się mnie boją :( ja jestem wykształconym , normalnym człowiekiem jak byłem młody , byłem głupi :(

ale nie możesz być agresywny w tym podrywie ja się boję takich natarczywych gości

Gość dziewczyny sie mnie
nie wiem czy to jakis stereotyp się utrwalił, że tacy jak ja szukają tylko takich jakby to powiedzieć żeby nikt się nie obraził"laleczek " :(

Gość dziewczyny sie mnie
ja nigdy nie podrywam kobiet , panicznie sie ich boję w głębi duszy to jestem nieśmiały , nieagresywny a tylko takie " laleczki " do mnie lgną ja chcę się związać z dziewczyną w typie intelektualistki a nie dziewczyny z dyskoteki :(

lolitek raczej ale masz rację, tak się utarło trochę smutne, ale prawdziwe, niestety

Gość roskołysana
poznasz kogoś tylko musisz do jakiejś zagadać pokazać twoją dobrą strone!

może studentka, przezyciez niesmailosc,tysiace kobiet czeka na pierwszy krok ze strony mezczyzny, Was jest mniej!

zawsze, czy man się to podoba czy nie, oceniamy ludzi przez pryzmat jakiegoś stereotypu, ale życie weryfikuje dlatego nie łam się a napewno spotkasz mariolkę

Ty się boisz kobiet, te które Ci się podobają boją się Ciebie. Troche patowa sytacja. Ale \"intelektualistka\" przynajmniej młoda to raczej sama Cię nie poderwie, musisz się przełamać. A może nie wszystkie "laleczki" które się do Ciebie kleją są puste?

Gość tyyyyyyyy to
chłopie weż sie w garść a nie jak baba tu ryczysz i zawodzisz ze sie ciebie kobiety boją , no sorry jak wygladasz jak frankesztain to masz wez sie do roboty !!!! jestem pewna na 100% ze to prowokacja bo nie wierze ze jakis facet moze byc aż tak głupi

Gość dziewczyny sie mnie
ide sie wypłakać do kolegi , który też można by powiedzieć , że jest z wyglądu przykry a uwielbia motylki , przejmuje sie losem bezdomnych zwierzątek i uwielbia kwiatki , motylki i płacze na filmach :( , dziękuje za reakcje dziewczyny papa. :(

Gość dziewczyny sie mnie
no a jak na pierwszej randce chcą sexsu to ja nie wiem co mam zrobić i czuje że się zaraz rozrycze , nie tego mnie mamusia uczyła :o

Gość tyyyyyyyy to
no i całe szczęście ze`polazłes bo nienawidze własnie takich facetów bez jaja mazgaj!!!!

Gość dziewczyny sie mnie
hm dziwny podszyw podszywaczu , idę do swojego kolegi "grubasa" będziemy pić czerwone wino , oglądać tomantyczne filmy i marzyć o prawdziwej miłości :( pa

Gość dziewczyny sie mnie
nie jestem facetem bez jaj , biłem ludzi , jeżdziłem na ustawki dostałem siekiera w plecy , kroili mi buźkę nożem , mam sznyty od kosy na całym ciele , ale zmądrzałem :( dobranoc

Gość beksiak
a ty o 19 juz spać idziesz ? a moze uraziliśmy twoje delikatne ego ? no nie idz jeszcze posiedz z nami kołysanke ci pośpiewamy :)::):):)

Gość dziewczyny sie mnie
tak ide juz spac do mojego misia papapaapap buiaczki 102 :*:*:*

E co to za problemy się pytam?? jak zaczniesz wychodzić na fajne imprezy gdzie nie ma tylko blond panienek ale różne towarzystwo napewno kogoś znajdziesz,założe się że są osoby które nie zwracają uwagi na wygląd.ale musisz się dać poznać

a moze jestes taki jak te przyslowiowe barbi ? moze zmien styl, wiesz to tak samo dziala....niektorzy faceci boja sie takich kobiet (farbowane blondyny,z tipsamii...) a moze wsrod tych kobiet tez jest taka ktora zadaje sobie pytanie \"faceci sie mnie boja\"

Gość hłe hłe
P P P P PROWOKACJA JAK 150!