Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona-23

Mając 18 lat poznałam pana lat 40....

Polecane posty

Gość tussiek
tussiek tussiek to czy dziewczyna młoda ma prawop miec sponsora to kwestia jej moralnosci .... ale nie bede sie kłócić z twoim zdaniem wszak kazdy ma prawo do niego :) bankowo to prowokacja bo gdzie sama autorka topicku ?

Gość xyz-ona
nawet jak to był sponsoring, to nie załamuj sie. Zrobiłas cos za pierwszym razem, co wiekszość lasek zrobi po nieudanym małżenstwie, w koncu wiekszosc z nas dochodzi do wniosku, że chce miec w zyciu łatwiej

Gość tussiek
Mi chodzi o to : wiedziała na czym to polega, wiedziala co musi zrobić i czego może wymagać. Mogła po prostu mu odmówić jeśli jest delikatna i jeśli w jej systemie moralności nie ma miejsca na sponsoring. Ale ja się zdecydowała (podkreślam, nie oceniam tego źle, miała prawo mieć starszego "opiekuna" jeśli chciała i jeśli on chciał) to powinna ponieść tego konsekwencje w tym także emocjonalne. Czyli po prostu potraktować to jako doświadczenie życiowe i tyle. A może jej jest smutno dlatego że on przestał się odzywać? Tak właśnie myślę... Kopnął ją w dupę a ona jest załamana. Ale wciąż podtrzymuję że to może być prowokacja.

Niektóre idą do pracy (np weekendowej) a inne po prostu rozkładaja nogi, życie to sztuka wyboru ;) Każdy ma takie ambicje jakie ma...ale żeby jeszcze potem narzekać, heh przecież to ryzyko zawdowe, jakos ten facet w końcu musial ją \"omamić\" ;)

Gość Złośnicaaaa....
A ja cie rozumiem i współczuje...

Gość ja z małym pytankiem
ja tez Cie rozumiem doskonale i nie potepiam

eeee tam czym sie tu przejmowac:) było mineło.....NIGDY W ZYCIU NICZEGO NIE ŻAŁOWAC to moje motto:) a co...raz sie zyje:)